Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i mam to wsystko w dupie

wyszlam z lozka i powiedzialam koniec!!!

Polecane posty

Gość dotka831
moze wy sie rzeczywiscie zwykliscie za glosno zachowywac..jak byl ostry sex..i on teraz naprawde zaczol myslec ze dzieci cos uslysza..

moze zle sie wyrazilam ostry...tzn normalny tylko bez gry wstepnej..

Gość dotka831
a oprocz faktu ze dzieci moga uslyszec..to jaki ci daje argument ze nie chce miec sexu???

Gość dotka831
czy naprawde od maja..nigdy nie byliscie w domu sami..zeby nie mogl powiedziec..dzieci uslysza????

Gość dotka831
a poza tym..to mowisz ze on nie lubi tych bzdur z gra wstepna..ale wiesz faceta tez sie gusta zmieniaja..moze go juz ne podnieca ze na niego wskakujesz..moze wolalby zebys byla delikatniejsza..bardziej pasywna

dokladnie tak ,, jesesmy sami jak dzieci s w skole ale on jest po nocce wiec nienalegam bo jest zmeczony..

nie wskakuje bo nie mam okazji ,,,

Gość dotka831
no ale wiesz jak dzieci nie ma to nie mial by wymowki...a probowals, jak dzieci nie bylo, i co powiedzial???

nawet do polski na urlop nie moge sama jechac ... bo zazdrosny kurwa mac

jak zieci sa w szkole to on ledwo na oczy patrzy po 12 godzinach z pracy wiec odpusclm sobie ,,

Gość dotka831
a moze wart by bylo sobie nie odpuszczac..wiesz po tylu miesiacach..przeciez on nie ma 80 lat..mlody facet..kawe mu zrob, nakarm i do dziela..a jak to nie pomoze to kochana..jedz na ten urlop i powiedz mu zeby sobie sprawe przemyslal..ze ty jests juz zmeczona i moze jak za toba zateskni to mu przejdzie..ta niechec

dopije drink i ide do lozka ale dziekuje naprawde ...super facet a taki debil .. tak go kocham ale odejde chyba ..

Gość dotka831
i jeszcze bym sie go spytala czy jemu naprawde sie nic nie chce sexu i jak on zyje bez tego..przeciez to naturalne potrzeby..

wlasnie zateskni , czasami mowi ze nie ma czasu zatesknic... idiota pies ogrodnika doslownie.. ja sprobuje rano.. ale ostatni raz dosyc ponizania ...jestem zmeczona naprawde ... dziekuje wszystkim Dotka i inni jutro napisze wieczorem pa pa pa i dziei

Gość dotka831
no to nic kochana..powodzenia..a nad odejsciem sie zastanow..bo sprawy seksu zawsze mozna jakos rozwiazac..a dobrego ,kochajcego faceta ciezko znalesc.wiec trzymaj skarb..i powodzenia..a wczesnym rankiem sie za niego zabierz..moze jak spiacy bedzie to sie nie zorientuje i o dzieciach nie bedzie pamietal....wszytkiego najlepszego..dobranoc:)

❤️

Gość onnnnnnnna
ja mam to samo, jest cudowny, kochany, opiekubczy, itp ale jak przychodzi do seksu to albo ziewa, albo z boczku 3 minuty i final, mam swoje potrzeby, mam ochote na seks, seks, prawdziwy seks i o robic brzuch mu przeszkadza, jesli tak to mozna temu radzic, poszukac pozycji a ten tylko lezy na pleach i czeka fuj ohyda mam juz dosc, kurwa ma tlko 44 lata zey mnie zdadzal o rozumialabym ale lazi za moja tzw spodnica jak cien adne rozowy nic nie pomagaja, wkurwie sie to mu powiem, ze znajde se kochanka moze poskutkuje

do założycielki tematu postarajcie się znaleźć czas dla siebie w trakcie dnia...

Gość taktooo
onnnnnnna, też swojemu meżowi powiedziałam, że sobie znajdę kochanka i poskutkowało ale tylko na jedną noc. Teraz już ja nie mam ochoty. Znudziła mi się ciągła walka o seks, poprostu się w tej walce wypaliłam. Teraz on ma pretensje, że nie chce się kochać, mówi że mu tego brakuje. Oczywiście rozumiem to, ale zmusić sie do seksu nie potrafię. Nasze życie seksualne umarło i nic już go nie wskrzesi.

zobaczymy po przeprowadzce!!

Gość Do i mam to wszystko w dupie
ale szmata z ciebie kto by chciał posuwac taka prymitywna i prostacką zdzirę, której tylko dupczenie w głowie?brzydzę się takimi napalonymi suczami, poza tym na 100% nie pociągasz faceta

Gość żal nie ktorych odpowiedzi
A może go już nie pociągasz i niechce ci tego powiedzieć aby cie nie urazić jest masa innych przyczyn . A może krepuje sie kochać z toba gdy obok śpią dzieci bo mysli sobie że jakieś niechcący wejdzie i was nakryje. Może idzcie gdzieś w jakieś bardziej ustronne miejsce Albo zapytaj czemu tak sie zachowój powiedz że sprawia ci to przykrość :p