Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

posterunkowy boberek

z pamiętnika dzielnicowego!

Polecane posty

sobota 17 listopada godz. 6;00 wstałem wcześnie, gdyż dzień zapowiadał sie pracowicie. szybki prysznic, golenie i kawa która tego dnia nie smakowała tak jak zwykle :-0 zapowiadało to przechlapany dzień. godz. 7;00 jestem już na komisariacie i mój przełożony oznajmia mi że ma dla mnie na dzisiejszy dzień zadanie specjalne :-0 mam na pobliskim osiedlu rozpracować grupe niebezpiecznych przęstęmpców :-0 tak, tak moi drodzy, przęstęmpców :-0 ich zbrodnicze pseudonimy to Myrevin i jego mama vel Matula :-0 godz. 8;00 stoję przed drzwiami mieszkania, w którym swoje przęstęmpcze działania prowadzą Myrevin i Matula :-0 dzwonie :-0 otwiera mi mężczyzna z maseczką na twarzy, której zapach sugerował że została sporządzona z koziego mleka, mąki ziemniaczanej, proszku Vizir, mielonego popcornu i tartych mysich pitek :-0 nałożona na twarz za pomocą wkładek higienicznych o zapachu rumiankowym, lecz firmy nie wymienię, gdyż nie rozpoznałem owej :-0 zapytuję więc owego mężczyzne czy zastałem syna Myrevina? Nie, kmiotku, syn jest zajęty wstawianiem emotek 💤 na forume dla kobiet i nie ma ochoty na rozmowe z kimkolwiek :-0 szczerze mówiąc zdębiałem :-0 wynikało z tego że mężczyzna z maseczką na twarzy to Matula :-0 z tego stanu wyrwał mnie mocny uścisk na moim nadgarstku, który wciągnął mnie do mieszkania :-0 słyszałem jak za mną zamykają sie drzwi i Matula przekręca zamek :-0 Myrevinku, synku zobacz co mamusia ci przyniosła do zabawy! - krzyknęła w strone pokoju z którego zionęło chłodem, stęchlizną , moczem i piwem :-0 no to po mnie- pomyślałem :-0 z pokoju wyczłapał facet w różowej piżamie o 3 numery za dużej, bamboszkach-króliczkach i z wyrazem twarzy który wyglądał o tak 💤 i zdradzał iż jest to członek grupy przęstęmpczej, ps.Myrevin :-0 Mamusiu, to już czwarty w tym tygodniu :-0 nudzi mnie zabawa z tymi panami :-0 chciałbym w końcu jakąś kobiete poznać 😭 no to mam przerąbane - pomyślałem :-0 całkowicie przerąbane :-0 nie mogłem wydobyć z siebie słowa, a uścisk na moim nadgarstku uświadomił mi że jakiekolwiek próby ucieczki, czy ,,ło matko\'\' ataku, nie mają najmniejszego sensu :-0 jedyne co mi w tej chwili pozostawało to zemdleć, co też uczyniłem :-0 ostatnim slajdem jaki błysnął mi przed oczyma był widok Myrewina sięgającego do biurka po nożyczki, gume arabską i blok rysunkowy...............:-0

Gość a_dusia
co to to nie, bo Myrevina twarz wygląda tak : :O

Gość postaraj sie bardziej
bo fajny pomysł, ale troche poszedłes na łatwizne panie dzielnicowy :o

sobota 17 listopada godz. 10;00 ocknąłem sie troche zdezorientowany, ale szybko uświadomiłem sobie w jakiej sytuacji sie znalazłem :-0 o dziwo nie bolała mnie tylna część ciała , o którą szczerze mówiąć najbardziej sie obawiałem :-0 zatem padł mit Myrevina gwałciciela :-0 rozejrzałem sie wokół i jakież było moje zdziwienie gdy ujrzałem ściany oblepione buźkami 💤, a w każdej takiej otwartej paszczy przyklejony był króliczy bobek :-0 no tak, teraz już wiedziałem czym zajmuje się grupa przęstępcza Myrevin&Matula :-0 po prostu włamują sie do mieszkań posiadaczy królików i podkradają te bobki :-0 pomyślałem że mnie, zwykłego posterunkowego sprawa przerosła :-0 godz. 10;10 Myrevin stoi nade mną z nożyczkami :-0 cały czas jego paszcza rozwarta jest jak emotka 💤 dopiero teraz dostrzegłem że spod języka wyturlał sie króliczy bobek :-0 zażądał bym wycinał z bloku rysunkowego obrazki przedstawiające taką właśnie emotke :-0 godz. 10;30 Myrevin okazuje sie nie tyle przęstęmpcą co nieszczęśliwym człowiekiem :-0 opowiada mi historie swojego życia z której wynika że jego mama despotka, o imieniu Eugeniusz, zawsze wszystko mu organizowała i właściwie za niego żyła :-0 do szkoły nosił kanapki z serkiem topionym w pudełku zrobionym przez jego mame z płyt azbestowych którymi obity był ich blok :-0 mamusia często musiała robić nowe pudełka gdyż silniejsi koledzy zabierali Myrevinowi kanapki, a on sam siadał wtedy w kącie szkolnego korytarza i zjadał owe pudełko :-0 nauczyciel WFu też sie nad nim znęcał każąc mu przez całą lekcje rzucać piłką lekarską do kosza, podczas gdy jego koledzy grali w nogę :-0 dziewczyny i chłopcy śmiali sie z niego, bo mama kazała mu nosić stanik, twierdząc że od tego uformują mu sie mięśnie na zapadniętej klacie :-0 nie uformowały sie :-0 skończywszy z trudem szkołe średnią zaszył sie w domu gdzie misternie od ponad 20 lat wycina mordki 💤 kilka lat temu mama kupiła mu komputer i podłączyła go do internetu :-0 Myrevin troche odżył :-0 ale cały czas mordka 💤 towarzyszy mu w jego internetowej przygodzie :-0 godz. 11;00 do pokoju wchodzi Matula bez maseczki na twarzy..............znowu zemdlałem............:-0

Gość Dzielnicowy guciapa z pałką
najpiekniejsze Polki to: p. Dorota Wellman i p. Nelly Rokita

o pani Dorocie też mi opowiadał :-0 ale to nie nadaje sie do publikacji :-0 godz. 12;00 znowu sie ocknąłem :-0 nachylał (a) sie nade mną Matula :-0 zionęło z paszczy nalewką, ale trudno mi teraz powiedzieć co to za nalewka :-0 i tak nie ma to znaczenia dla śledztwa :-0 Matula miał (a) bardzo obficie owłosioną szyje :-0 Myrevin siedział w rogu pokoju z wiadomym wyrazem twarzy :-0 on nawet w tak ekstremalnych sytuacjach nie zmieniał swojego wyrazu twarzy :-0 żadnych emocji :-0 żadnego innego grymasu :-0 to właśnie był Myrevin :-0 on sie urodził i zamiast drzeć jape jak każde dziecko po prostu ziewał :-0 tego już nikt nie zmieni :-0 nawet jak przeczyta kiedyś o tym to ziewnie :-0 ale dzięki temu ziewaniu ma kilkadziesiąt tysięcy postów na swoim liczniku :-0 nie, nie zabłysnął nigdy niczym innym :-0 po prostu ziewa :-0 no cóż, życie prawie w samotności, z Matulą i komputerem nie może być fascynujące :-0 ale nie odbiegajmy za daleko, nie bądźmy domorosłymi psychologami :-0 skupmy sie na tym co wydarzyło sie potem :-0 godz. 12;10 Myrevin ściągnął piżame :-0 na szczęście tylko górną jej część :-0 moim oczom ukazała sie postać jakże wychudzona, jakże zabiedzona i jakże pryszczata :-0 mimo jego 40 lat na karku, facet nadal pozostawał obsypany setkami wągrów :-0 przy czym jego sutki były o wiele mniejsze niż te syfy :-0 godz. 12;10 i 20 sekund znowu zemdlałem :-0

Gość podniose bo niezle
;-)

Gość dawaj więcej
a ty myrevin wypowiedzialbys sie w koncu :o:o:o

Gość a_dusia
co to to nie - dzielnicowy - Nelly Rokita jest n a j m ą d r z e j s z ą Polką a tak swoją drogą skąd Jasiu wytrzasnął takie indywiduum i dlaczego większość wypowiadających sie o nim dziennikarzy uważa go za bardzo inteligentnego człowieka:O bo ja się zastanawiam, czy naprawdę inteligentny człowiek mógłby dokonać takiego wyboru?