Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3265

Gej najlepszym przyjacielem kobiety...

Polecane posty

Gość 3265

zapraszam do dyskusji wszystkich tych ktorzy sa zainteresowani a szczegolnie tych ktorzy wiedza cos wiecej na ten teamt to znaczy kobiety ktorych przyjacielami sa geje badz gei ktorych przyjacielami sa kobiety prosze o szczere wypowiedzi :)

Gość 3265
nigdy nie mialam za przyjaciela geja i stad moje pytanie jak wyglada taka przyjazn i czy naprawde tak dobrze oni nas-kobiety rozumia

Gość nie robmy sensacji
przyjaznie sie z 2 gejami i to normalni ludzie, faceci, nie rozmawiamy o fryzjerze i solarium

Gość kleeblatt
mam przyjaciela geja, musze przyznac ze to calkiem inna przyjazn niz z kobietami. Nie umialabym o niektorych moich sekretach rozmawiac o tym z moja przyjaciolka, a z moim gejem tak! Jest taki otwarty na wszystko i nie mamy tematow tabu!

Gość kleeblatt
a co do wypowiedzi poprzedneij osoby, to musze powiedzis ze u mnie jest inaczej! Moj przajaciel ma fiola na punkcie pielegnacji ciala i baaaardzo czesto jest to naszym temataem lub chodzimy sobie razem na SPA.

Gość snc
no ale gej od "zwykłego faceta" rózni sie tylko jedym - woli uprawiać seks z kolesiem. Poza tym nie ma róznic więc o co ci biega z ta przyjaźnią? No ok taki gej cie nie bedzie podrywał ale to tak jakbys sie kumplowała z facetem w którego typie nie jesteś - on tez by nie widział w tobie " materiału na kochanke" cała reszta to jakies twoje iluzje