Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA SILNA I NIEZALEŻNA

KOBIETA SIILNA I NIEZALEŻNA????

Polecane posty

Gość KOBIETA SILNA I NIEZALEŻNA

Czesc kochani:* POstanowiłam wreszcie o tym napisać bo wiem ze wyrazicie zdanie na ten temat...a ja bardzo potrzebuję opini osob postronnych. Chodzi mi o mnie. O to ze niczym specjalnym nie wyrózniam się od innych. Nie robię nic ciekawego....CZY TO WYSTARCZY ZE tylko JESTEM BY ON MNIE KOCHAŁ CAŁE ŻYCIE? tak czesto słyszałam ze faceci lubia kobiety niezalezne które mają swoje pasje swoich znajomych?? ja nawet nie m am znajomych:( Po skonczeniu studiów wrocilam do starego miasta gdzie starsznie ciezko jest mi odswiezyc stare znajomosci...wstyd mi przed nim ze nawet nie mam koezanki z ktorą mogłabym wyjsc pogadac jak kobieta z kobietą.... Chciałabym by spojrzał na mie jak na kobiete silną i niezależną....ale ja wcale taka nie jestem pragne tylko taka być. Mam nudna pracę nie rozwijam się...czuję ze utknełam w martwym punkcie:(

Gość tgia
Jesteś w błędzie. faceci lubią durne nunie, które nie mają pracy albo zarabiają grosze, najlepije jeszcze mało rozgarnięte, byle z dużym biustem i ustami nadającym się do ciągnięcia. Im głupsza i mniej ma, tym bardziej będzie zapatrzona w swojego "pana", tym bardziej poprawi mu samopoczucie, a potem będzie bez gadania prać, sprzątać, gtować i dawać się pomiatać - no bo gdzie i za co pójdzie?

Gość taktooo
Słyszałam od znajomego że dla niego kobieta silna i niezalezna jest atrakcyjna tylko na początku. Potem życie z taką staje się bardzo męczące.

Gość mój facet nieraz ma tak na mni
tez nie mam oddanej przyjaciółki a moj facet za to ma kilku fajnych oddanych kumpli na których się nie zawiódł... i mi to nie przeszkadza... jesli uwazasz ze bez przyjaciółki nie jestes atrakcyjna to...przykro mi...

Gość Wrom
Dla facetów sukces zawodowy oraz pozycja partnerki ma znacznie mniejsze znaczenie niż dla pań, czasami może nawet przeszkadzać. A przesadnie silna i niezależna kobieta bywa męcząca na dłuższą metę.

Gość
JAkby faceci naprawdę woleli siłę i niezależność to masowo nawracaliby sie na homoseksualizm :P Wypnij cyc i glowa do góry :D

Gość a ja CI....
radzę bąz sobą. nic na siłę, udawanie cech, których się nie posiada jest drogą do nikąd. Raczej skup się na pozytywach, które na pewno masz, ma je każdy, tylko że się nimi różnimy.,i dobrze:).a jeśli żle Ci , że utknęłaś w martwym punkcie to rusz z niego. Ale w swoim własnym kierunku:). Nie upodbniając się do jakiegoś wzroca o którym piszesz. Raczej rozwijaj swoje zalety😍

Gość piesek leszek
KOBIETA SILNA I NIEZALEŻNA ............jeżeli jesteś niezależna i silna to spoko móglbym taką dziewczynę pokochac pod warunkiem że z tą swoją silą nie przegina w domu chcę przedewszystkim partnerkę życiową a nie kogoś komu nic nigdy nie będzie pasowac .

Gość
wykup karnet na siłownię :)

Gość piesek leszek
poruuchać miało oczywiście być zamiast pokochać

Gość piesek leszek
ten drugi wpis to podszyw:D

Gość pieprz w kulkach
A ja właśnie jestem silna i niezależna i co? Faceci się mnie boją :(