Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrytshe

Proszę Pomóżcie Przetłumaczyć

Polecane posty

Gość Beatrytshe

Muszę napisać coś takiego i bardzo proszę was o przetłumaczenie tego co wymyśliłam:) Jesteś na obozie jezykowym w Brighton osobą z która nmieszkasz w pokoju wraca dziś po poludniu po krótkiej nieobceności napisz jej krótką notatke. Przypomnij że dziś są urodziny waszej koleżanki napisz jaki upomninek kupilaś napisz, dokąd się wszyscy wybieracie żeby to uczcic i zachęć żeby przylączyla się do was. Wymyśliłam coś takiego: Hej Kasia! Chcę Ci przypomnieć, że dziś są urodzny Naszej koleżanki Ani. Kupiłam jej w prezencie perfumy Chanel. Razem ze znajomymi idziemy świętować do pubu Trick a potem na dyskotekę za miasto. Może zechciałabyś pójść z Nami?Spotykamy się na placu św Jakuba o 18. Daj znać czy będziesz. Do zobaczenia

Gość pokaż cycki to pomyślimy

Gość ej maturzysci
Hi Kasia! I'd like to remind you that today is Ania's birthday. I bought her Chanel perfume. We're gonna celebrate it at the Trick Pub and then we are going to the disco. Are you going with us? We are meeting at St.Jakob Square at 6pm. Let us know if you join us. Bye:)

Gość ej maturzysci
a teraz bij mi pokłony i napisz jaka jestem zajebista. Dostaje orgazmu jak to słyszę :)

Gość Beatrytshe
Ok jesteś zajebista i biję pokłony:) Też miałam kiedyś do napisania tę pracę, ale to było sporo lat temu i już nie pamiętam, teraz się ucze innego języka:P Ale kolezance chciałam pomóc. Dzięki

Gość ej maturzysci
moze byc choc orgazm dostaje jak mam takich słodkich podszywaczy:) pozdrawiam:) podszyj sie once more bo nie doszlam:D

Gość ej maturzysci
kurcze zawsze dochodziłam :(, czy stałam się oziębła?

Gość ej maturzysci
a bo teraz inne czasy i podszywacze juz nie tacy jak dawniej:D