Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysty_korzuszek

W czym macie internet? I za jaka cene?

Polecane posty

Gość mart-enka
ech, ale jakosc UPC to jest po prostu zgroa, niestety tez sie jezcze mecze w upc, ale juz nie dlugo. jednomegowke biore jak juz pisalem w netii, swoja droga chyba wybor dobry skoro ponad 200 000 oob juz uzytkuje ten net.

Gość Kiri Kiri Kiri

Gość Kiri Kiri Kiri
nie no, tutaj nawet nie ma się co zastnawiać. netia ma największe promocje. jeśli oszczędzamy 35% w stosunku do neo, to nie ma się co zastanawiać. jednak wolałbym zainwestować w jednego z większych dostawców, bo maluczkim jakoś nie do końca nadal ufam.

Gość Jaruga Nowakowska
najlepsza oferta neta--->masz nas za debili?W twoim kretynskim linku jest adres.Calkiem inny niz temat tego topiku.Wiec na co liczysz?

Gość neoo
neostrada 6144 płace 195 zł umowa na rok

Gość Potylius
ja mam póki co tpsa za 60 zł/mies - 1024 kB. Jest nienajgorzej, ale już wyczekuję końca umowy, żeby do Netii przejść. Jednak sporo mniej będę płacił. zostanie kasa na piwko.

bezprzewodowy orange...predkosć żółwia...bo tu jest sam srodek puszczy...dobrze,ze w ogole mam...;) nie wiem ile dokładne to kosztuje...bo firma płaci rachunki;)

j mam z sieci \"gminnej\":classic_cool: mam w domu bezprzewodowy , wiec moge iec tez na kilka kompow;) wiec moge sie podlaczyc lokalnie, wtedy pokazuje mi sie tranfer 1000mb a jak , tak jak teraz bezprzwodowo, to mam ponad 500mb;)

Gość pół literka
kiepsko setunia ... 1000 mb ? czyli jakieś 0,128 kBps - chyba z dwie godziny czekasz na otwarcie strony kafe :D