Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meeelaaaanssa

Niby przyjaciel..

Polecane posty

Gość Meeelaaaanssa

Co zrobic poznałam fajnego chłopaka , ładnego i fajnego z charakteru ale wyszlo ze zostalismy przyjaciolmi mowilam mu co do niego czuje a on ze u niego zadna dziewczyna nie ma szans.. ze zawsze bedzie sam.. i ze on nie jest babiarzem tylko szuka tej jedynej.. :o zrozumiałam i nie byłam zła przyjaźnilismy się dalej.. i zaczął opowiadać co go spotkało itd.ze zaczął robićz roznymi dziewczyami i tu mnie zatkało ;( to było straszne.. a później powiedział mi ze zaczeła do niego pisać tydzien temu pewna dziewczyna i sie spotkali.. aa kiedy indziej kilka dni pozniej zapytała się go ale to nie zaszybko na chodzenie a on na to ze zna ja juz wiecej niz miesiac... i zobaczyłam ich nastepnego dnia jak idą razem i kupił jej czerwoną róże.. Najbardziej zabolało mnie to ze tak mnie okłamał..;| Teraz nie utrzymuje z nim kontaktów bo ciagle nie ma czasu.. :( aa pewnie jesli z nim zerwie przypomni sobie o mnie.. i co ja mam wtedy zrobić.. ale to mnie zabolało;(

Cóż, zostałaś kołem ratunkowym. Może to dobra chwila na zerwanie kontaktów, wyleczenie się z tego?

Gość aat
moze nie mial ci serca powiedziec, ze nie jestes w jego typie?

Takie \"przyjaźnie\" są właśnie na niby. Jedna strona coś czuje i się męczy a ta druga traktuje ją jak wygodne ramię do wypłakania się. Nie ma sensu kontynuować takiej znajomości.

Gość olej gada...
bo tylko Cie wykorzystuje, nie licz na nic wiecej, bo bedziesz cierpiec, jasno dal Ci do zrozumienia, ze nie chcialby byc z Toba, klamca... jak najszybciej daj sobie z nim spokoj...