Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos kiedys

Czy ktoś z Was robił coś u JUBILERA na zamówienie?

Polecane posty

Gość czy ktos kiedys

Chodzi mi o pierścionek- dokładnie ze srebra z cyrkoniami. W środku duży kamień, po bokach po dwa mniejsze. Ktoś moze orientuje się jaki to koszt? Czy wychodzi drozej nic kupno pierscionka? Bardzo mi zalezy na takim wzorze, cyrkonie muszą byc kwadratowe, nigdzie nie mogę znalezc takiego wymarzonego :(

Gość ja robilam
wychodzi drozej ok 50-100zl za robocizne .

Gość czy ktos kiedys
za samą robociznę tyle? Plus koszt bizuterii? czy w sumie tyle ? Dziękuję za odp :)

Gość ja robilam
nie no, nie ma tak dobrze, robocizna+koszt materialow; zlota, oczek, cyrkonii i co tam jeszcze chcesz;)

Gość czy ktos kiedys
aa to faktycznie drogo tym bardziej, ze chcę ze srebra, chyba czas sie obudzic 😭 ;) a dlugo się czeka?

Gość ja robilam
to chyba zalezy, ja czekalam tygodnie chociaz zrobili nie ten rozmiar i musialam czekac kolejnych 5dni na zwezenie;)

Gość ja robilam
mialo byc 2 tygodnie;)

Gość czy ktos kiedys
:D Dziękuję za odp 🌻 pomyslę jeszcze w takim razie ;)

Gość mrukacz cichy czesty
Czy wy w ogole wiecie ile jest pracy przy wykonaniu pierscionka?100 zl,to drogo za robocizne?Smiac mi sie chce.

Gość ja robilam
kto powiedzial ze drogo?

Gość czy ktos kiedys
dla mnie drogo, a nawet bardzo Nie wiem ile jest pracy przy wykonaniu pierscionka Jubilerem nie jestem JA TYLKO PYTAM 100 zl to dla niektorych dwa tygodnie zycia madralo :P

Gość mrukacz cichy czesty
Ale jak idziesz np.przerejestrowac auto,lub do natariusza i tam placisz w zasadzie za nic kilkaset zlotych,to wtedy placisz i jest wszystko ok.

Gość a moze to
Dla ciebie drogo, ale on wykonuje swoja prace. Nie pasuje ci to nie rob. Albo sama zrob to bedzie za darmo. Za czyjas prace trzeba placic.

ja za polaczenie rozerwanego zlotego lancuszka zaplacilam 20 zl,wiec nie uwazam,ze to drogo za zrobienie konkretnej bizuterii

Gość cacyk
niestety troche trzeba się napracowac przy takim wykonaniu więc i kosztuje tyle ile kosztować będzie. znam jednego jubilera i wiem,że jednak troche jest pracy przy takich rzeczach..... a jego ręce po kilku latach pracy wyglądaja okropnie :(

jest tyle gotowej,ciekawej bizuterii... indywidualnosc musi kosztowac,a 100 zl to marna cena,jezeli chce sie miec cos ekstra

Gość Nałęczowiankę
Ręczna, indywidualna robota zawsze kosztuje. Pewnie, że gotowe sztance są tańsze. Ze srebra nie warto robic. Gdyby złoto, platyna i jeszcze drogi naturalny kamień - to oczywiście

ja robilam obraczki-zobaczylam je najpierw w aparcie ale cena przyprawila mnie o bol glowy 3200zl :? wiec postanowilismy z mezem poniewaz bardzo nam sie te obraczki spodobaly ze wykonamy je na zwmowienie ,tylko ze my dalismy swoje zlotoczyli w jez jubilerskim zlom ,dalismy katalog ze zdjeciem i stac nas bylo nawet na szersze niz byly w aparcie,zlom natomiast skladal sie z dwoch obraczek,dwoch brzydkich przedpotopowych pierscionkow-zlotych rzecz jasna,i jakis tam pourywanych lancuszkow i bransoletek -zaplacilismy dodatkowo za robote 500 zl-no ale to obraczki i dodatkowo z cyrkoniami i dosc trudny wzor,oplacalo sie teraz zawsze bede cos robic na zamowienie bo moje obraczki sa identyczne z tymi z aparta

ja robiłam pierścionek, zloto dałam swoje, kamień też, facet dodał kilka cyrkonii, efekt piękny, może rozmiar wyszedł mu za duży. Zapłaciłam 150 zł. to było z 5 lat temu. Lepiej opłaca się kupić, przynajmniej widzisz co wybierasz, a tak możesz trafić na partacza.