Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oeoeoeoeoe

Piszcie jakiej metody antykoncepcji używanie, bo już zgłupieć można

Polecane posty

Gość Adrian z Bełchatowaa
Od 5 lat kalendarzyk małżeński. Polecam.Zdrowo i całkowicie bezpiecznie.

Gość prezerwtywa

pewnie adrian się nabija i pewnie nie jest adrianem...hmm dobra, powiecie albo nie, kiedys czytalem jakąś ankietę i podobno w polsce jakies 50% uzywa prezerwatyw a jakies 30% tabletek, poszukam jeszcze raz tej ankiety

Ja przez ponad 2 lata brałam tabletki anty. Ale przestałam je brac bo zaczelam źle sie po nich czuć. Teraz używamy prezerwatyw (chociaz troche mi sie to nie podoba bo Stresik jest).

Gość tomaszek z krainy igraszek
moja zona zaszla na tabletkach YASMIN, a kandony to stres. wyschnie ci pizdzisko podczas sexu zwiekszy sie tarcie i po gumie.

Gość o Brański robi ankietę czy
planuję bejbe! S tobo zafsze!

Tabletki.. Ale libido spadło mi do zera.. :( chyba wróce to gumek.. :( chociaz stres niesamowity...

Gość tam ta ram a wiesz co
ale poem ciebie że spienoliłes sprawę, no żeby mi uniemożliwiać dostęp do skrzyni na łonecie czy czym tam, żeby sie nie wydało że to ty jesteś distant lower, przcie pamięć mam dobrą chiba... Oj Miszel, Miszel. Maj god. Ty pało.

Gość manirka
ja od 3 lat biore tabletki jeanine i nie wyobrazam sobie innej metody, prezerwatywa nie pozwala czerpac calkowitej przyjemnosci z seksu obojgu partnerom bo wiadomo ze przyjemniej jest bez, no i biorac tabletki partner moze spuszczac sie do srodka co jest przyjemne zarowno dla niej niego jak i dla niej. jedyne co jest wazne to odpowiednio dobrane tabletki przez ginekologa bo kazda kobieta jest inna i te ktore dobre sa dla mnie innej kobiecie moga nie odpowiadac

Gość ta przyjemniej jesd bez
akurat taki facecik potrafi różnicę dostrzec w czy bez. nooo, jasssne. 3 pchnięcia i się spuszcza, tez mi różnicę zobaczy. weście! się! powieście!

pomylilam sie wyzej wpisujac nick ja od 3 lat biore tabletki jeanine i nie wyobrazam sobie innej metody, prezerwatywa nie pozwala czerpac calkowitej przyjemnosci z seksu obojgu partnerom bo wiadomo ze przyjemniej jest bez, no i biorac tabletki partner moze spuszczac sie do srodka co jest przyjemne zarowno dla niej niego jak i dla niej. jedyne co jest wazne to odpowiednio dobrane tabletki przez ginekologa bo kazda kobieta jest inna i te ktore dobre sa dla mnie innej kobiecie moga nie odpowiadac

jasne ze przyjemniej jest bez i kazdy facet ci to powie, dla faceta to ogromna roznica i dla kobiet tez jest o wiele przyjemniej gdy czuje tylko penisa w sobie a nie z jakas guma.... A jak jakas malolata nie ma pojecia na ten temat to niech sie nie wypowiada, najpierw sprobuj sama i zapytaj o opinie jakiegos faceta a nie bedziesz mi tu takimi tekstami walic gowniaro jedna