Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kobieta nawala

Nie wiem co to ale kobieta się na mnie skarży

Polecane posty

Gość moja kobieta nawala

ostatnio podczas seksu klepałem ja po nerkach i od dwóch dni rzadko sie załatwia :( zwaliła oczywiście na mnie :( co mam jej odpowiedzieć ?

sam się klepnij.skoro zwala na Ciebie to musiałeś jej zrobić krzywdę.

Gość wiesz co mogłeś zrobić de.bilu
Nerki to bardzo czułe miejsce i nawet od klepania mogą zle pracować !! Stopień wydolności nerek określamy na podstawie współczynnika przesączania kłębuszkowego . Nerki dysponują znaczną rezerwą funkcjonalną – można żyć tylko z jedną nerką ale będzie z czasem słabła do tego uszkodzona po paru latach będzie zatruwała organizm !! to przykład do czego może doprowadzić głupota i seks :/

Gość moja kobieta nawala
nie klepałem jej bardzo mocno i nie zrobiłem krzywdy ;) a ona teraz chce do szpitala itp (mam ja gdzieś niech jej ta nera wysiadzie) co mnie to obchodzi :/ mam już jej dosyć i naprawdę poważnie myślę o rozstaniu . nie wytrzymam tych durnych uwag i braku seksu :(

Gość Czesław K.
za komuny Zomowcu tłukli ludzi poi nerkach pałami az mieso od kosci od chodzilo o tylko kilku od tewgo umatło, niech kobieta zagryzie zeby i sie nie marze. powierdz jej ze zachowuje sie jak baba, a powinna byc mezczyzna.