Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rh--

kobiete mozna ponizyc w bardzo latwy sposob

Polecane posty

udajac zakochanego a po jakims czasie po prostu rzucic bez slowa, kobiety bardzo nie lubia kiedy facet je rzuca to one wola zrywac z facetami a tu zonk tak latwo mozna je ponizyc

Gość swieta racjaaa
kobiety bardzo nie lubia kiedy facet je rzuca to one wola zrywac z facetami a tu zonk tak latwo mozna je ponizyc

Gość spierr
nie prawda baba czuje sie nie teges jak zamiast niej jest z inną potem zadaje głupie pytania co ona ma ze ja nie mam? i nasladuje jej cechy charakteru.

Gość jakos nie wiem czy to racja
jeśli ani jemu ani jej nie zależy to nie ma znaczenia kto kogo rzuca i na odwrót

\"udajac zakochanego a po jakims czasie po prostu rzucic bez slowa\" a nie wydaje Ci się, że takie zachowanie rani nie tyle kobiety,ile w ogle LUDZI? nie ma co, porażająca błyskotliwość z Ciebie bije :O

tak łatwo mozna ponizyc faceta :D udawac zakochana i napalona ,zaciagnac go do lozka, rozebrac i oznajmic ze jego chujek jest zbyt maly,rozesmiac sie i wyjsc :> ..mozna jeszcze dodatkowo ostrzecznajomyme ;p

Gość oferma
takie wiadomości to chyba trolling i nie ma co niepotrzebnie ich podbijać. one z definicji nastawione są na to żeby irytować ludzi.

kobiete mozna zalatwic w ten sam sposob najpierw ja wyruchac a pozniej rozpowiedziec kumplom ze slabo ciagnie :}

Gość jakos nie wiem czy to racja
żałośni jesteście... Po co w ogóle sobie kogos szukać, udawać zakochanego jak mozna siedzieć i wypisywać głupoty na kompie

rh-- udajac zakochanego a po jakims czasie po prostu rzucic bez slowa, kobiety bardzo nie lubia kiedy facet je rzuca to one wola zrywac z facetami a tu zonk tak latwo mozna je ponizyc ...z facetem mozna postapic identycznie ...wiec dochodzimy do wniosku ze Ameryki nie odkryles, tylko wlasnie sam sie ponizyles :D

Gość Czasami Justyna
To nie jest sposób na poniżenie kobiety, ale na jej rozeźlenie. A jak sie baba zdenerwuje...:P No, na pewno facetowi wtedy nie jest do śmiechu.;)

Gość piesek leszek
ja jestem wrogiem poniżania człowieka:classic_cool:

Gość dziecinko
"kobiete mozna zalatwic w ten sam sposob najpierw ja wyruchac a pozniej rozpowiedziec kumplom ze slabo ciagnie :}' Faceta 9nie mowię tutaj o smarkaczu takim jak ty) mozna załatwić na amen w jeszcze prostrzy sposob, powiedziec znajomym, rownież jego kolegom, że nędzny z niego kochanek, a penisa ma takiego małego, że ... obraz nędzy i rozpaczy, w ogole on jest do niczego :-D