Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlaiJulka-Kielce

CO KUPIC ROCZNEJ DZIEWCZYNCE NA MIKOLAJA

Polecane posty

Gość podpowiedzcie
a za jaka kasa?

U mnie sprawdzało się różnego rodzaju telefony, pudełka itd itp które grały,śpiewały czy też świeciły. Jeździk. Klocki w pojemniku-rózne kolory i kształty i dziecko musi łorzyć klocka do pudełka.To prezent na wyrost ale napewno się przyda. Ksdiążeczki edukacyjna. Szmaciana lalka. Nic więcej do głowy mi nie rpzychodzi.

AAAA i mój synek lubiał ciągać za sznureczek pieska.Ciągniesz a on robi mnustwo hałasu :) . Jeśli dzierwczyna lubi leniuchowanie wannie to może jakieś zabawki do kompieli? Może to też być coś z ciuszków- rajstopki,kapcie ,sukieneczka, sweterek , czapeczka itd itp. Idzie zima więc moze sanki ,najlepiej to drewniane i z oparciem. A jak już je ma to super jest śpiwór który moze być do wózka lub na sanki.

AAAA i mój synek lubiał ciągać za sznureczek pieska.Ciągniesz a on robi mnustwo hałasu :) . Jeśli dzierwczyna lubi leniuchowanie wannie to może jakieś zabawki do kompieli? Może to też być coś z ciuszków- rajstopki,kapcie ,sukieneczka, sweterek , czapeczka itd itp. Idzie zima więc moze sanki ,najlepiej to drewniane i z oparciem. A jak już je ma to super jest śpiwór który moze być do wózka lub na sanki.

Gość na pomaranczowo a co
to ja nie kumam-jesli prosisz o ubranka a cena zabawki nie gra roli?

Gość na pomaranczowo a co
a jesli mam sie trzymac tematu to polecam sanki

do na pomaranczowo......Dla Twojej wiadomosci ja nie bede kupowala jej tej zabawki tylko babcia i ona powiedziala ze cena nie gra roli.A po drugie to ja Tobie Napewno nie musze sie TLUMACZYC!!!!!