Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczółka z pałacu kultury

kobieta zagrożeniem dla kobiety - jak sobie radzicie?

Polecane posty

dla mnie to chore: jak sie ciesze że napisałaś to co napisałaś juz myślałam ze nie ma takich ludzi jak ty.Szkoda że sie nie znamy. kiedy ja np.stoje i ROZMAWAIM Z SASIADEM TO WSZYSCY PATRZA SIE NA MNIE JAKBYM ROBILA Z NIM NIEWIADOMO CO. jak mnie to wkurza. a mój facet robi mi o to jakieś jazdy. To jest chore.

Gość spierr
bo od takich kawe, kin wszystko sie zaczyna! powolutku i poetem hyc.. są juz w łozku:P to nie 1 raz, ze baba bierze faceta pod włos i udaje samotna, biedna, bierze go na litosc, by był z nia na piwie kinie bo ona sama.. a nie obchodzi te suke, ze jego ukochana tez w tym momencie smaa\? i co jakos cudzych ukochanych nie podrywa nie wisi im ze swoim zyciem! takie suki trzeba tepic i to ostro:P

spierr --->ty sobie możesz nie chceć, ale nie wszystko tylko i wyłącznie od Ciebie zależy Jak będę chciała to nasmarkam Twojemu facetowi w rękaw, pożalę się na tego Wiktora i jeszcze dam temu towjemu przyjacielkiego buziaka na odchodne - a Tobie co da to wściekanie się? ;) Nic, kompletnie nic :D Jakies zamykanie w złotej klatce nie ma sensu, bo wiele czynników decyduje o tym, co i jak, a ludzie potrzebują miec kontakt z innymi ludzmi. Doszukiwanie się od razu w tym zdrad i nie wiadomo jeszcze czego jest chore

Gość spierr
Da:) Bo suka wie, ze sobie tego nie zycze:) Tak smao jak ona nie zycyzłaby sobie gdy ona sam w domu a on z inna i ona mu smrka w rekaw o jezuuuu od rauz by mu ryczała, ze ja zdradzil itp! znam te suke i dlatego wiem, ze jesliby to ja sptkało oj to cała wawa wiedziała by ze ja zranił.. no bo jak ona sama a on z inna w tym czasie! a ze suka jest po 2 str barykady to ma czelnosc mu smarkac!:) napawde takie baby wstydu nie maja! Nie chodiz o zamykanie w zlotej klatce ale majek i alki nie lubie za to jak podle są. I wygodnickie . Wiec im ani czesc:) od niego sie nie nalezy. Nie lubie intresownych ludzi, On tez nie:P w tym jesemy jednomyslni:P no i dzieciucha karoliny:O chociaz publicznie niech sie z tym dzieckiem nie pokuje..taki rozdzywdrzony bachor z bb.. tam pokazała jaka jest, dzieciuch ze hej!

dziekuje za wszystkie wypowiedzi! dla mnie to chore i ange27 - moze wyda to wam sie dziwne, ale przed slubem byłam podobna do was. Teraz cos sie zmieniło. nie potrafie podchodzic do związku tak lekko ... bo wiem ze musi starczyc na całe zycie... moze powinnam próbowac wrócic do tego co było... nie wiem sama