Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarciaben

Błagam. Pomóżcie mi ustalić czy mogłam zajść w ciążę.

Polecane posty

Gość klarciaben

Błagam tych co pomogą mi wyliczyć czy miałam dni płodne. Wczoraj kochałam się z facetem, miało być z prezerwatywą, ale tak ponieśliśmy się emocjom... idiotka ze mnie... Ostanio okresy miewałam dość niereularnie... najczęściej miewałam co 24 dni a ostatnio co 29,23,26,23,20 Ostatni okres miałam 24 października. Błagam tych co się znają na wyliczeniach... jaka jest szansa na to że mogłam zajść w ciążę? Dodam że nigdy nie łykałam anty. Po prostu widzimy się tak rzadko, że prezerwatywy do tej pory wystarczały. Oczywiście jutro z samego rana lecę po postinor - minie ok 35 godz od stosunku. Ale boję się strasznie...

Gość jola87
Cykle regularne to cykle trwające od 25 do 35 dni. Cykle krótsze i dłuższe są nieprawidłowe i wymagają konsultacji ginekologicznej. W metodzie termicznej należy policzyć długość trwania kolejnych, ostatnich 6 - 12 cykli miesiączkowych. Po odjęciu od najkrótszego cyklu 18 dni uzyska się pierwszy dzień płodny, od którego nie należy podejmować współżycia, o ile nie planuje się ciąży. Ostatni dzień płodny oblicza się odejmując od najdłuższego cyklu 11 dni.

Gość dziewczyno wszzystko
to teoria:) Ja mam cykle po38dni , a miałam i po 48, wiedziałam, kiedy mam owulację, wcale nie 14 dni przed okresem to było, ani nie jedenaście itd. Takich rzeczy sie statystyką nie liczy, bo źle się na tym wychodzi;)

Gość jola87
ale przeczytaj dobrze to nie chodzi o 14 cz 11 a poza tym to ona pyta czy może mieć owulację

Gość jola87
Po odjęciu od najkrótszego cyklu 18 dni uzyska się pierwszy dzień płodny, od którego nie należy podejmować współżycia, o ile nie planuje się ciąży. Ostatni dzień płodny oblicza się odejmując od najdłuższego cyklu 11 dni.

Gość uppppppps

Gość Nastolatka18
Co mi jest boli mnie lewy jajnik, tak jakbym miała kolkę i brzuch?? To moze być ze stesu?? Biorę tabletki Syndi 35 i podczas wzięcia 1 tabletki 2 opakowania kochałam się?? Boję się bo nie jestem z tym facetem juz, co mi może byc? I gorąćzkę mam:( Czy to może być stres i przeziębienie jajnika? Bo ostatnio ciepło nie ubierałam się i przewiało mnie bardzo... :/ ODP

Gość jola87
a może to zapalenie przydatków?