Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w dwupaku

Muzyka dla maluszka w ciazy

Polecane posty

Gość mama w dwupaku

macie jakies fajne kawalki ? Wiem ze dzieciaczki w brzuszku u mamus lubia muzyke powazna a skoro ja sie nie znam na muzyce powaznej chcialam poprosic o jakies podpowiedzi :) |Z gory dziekuje

Gość mama w dwupaku
podbijam

skoro ten głupi Riseesmerpelf znowu wyciąga startocie ja chetnie podniose. Puszczecie muzyczke swoim brzuszkom :)? Jaką? Ja spieiewam codziennie Ach śpij kochanie :)

i co z tego że podniesiesz, jak za chwilę utonie... :O w tym spamie chyba że podniesiesz jeszcze raz jutro :)

ja czasami ale strasznie falszuje :D , za to puszczam mu często spokojne kawałki, moge dać linki do nich jak chcesz.

Gość lala202
podobno mozart dobry jest. a przy okazji to bardzo przyjena muzyka, serio :-) ja przepadam za takim mozartowskim hitem jak 'mala nocna muzyka' (eine kleine nachtmuzik) :)

Gość my sluchamy wszystkiego
i spokojnej i troszke zywszej codziennie :) Mozart jest faktycznie zalecany, ale dla mnie troche za nudny...od razu chce mi sie spac, choc takze czasem go sluchamy. Enya osobiscie bardziej mi sie podoba. Oczywiscie jest to inny rodzaj muzyki :D, ale ogolnie ja wole wspolczesniejsze spokojne kawalki. Co do spiewania to tez spiewamy codziennie:) W ogole tez w miare mozliwosci duzo tez mowie do mojego synusia (sporo pracuje, wiec zazwyczaj spiewam mu i mowie do niego w samochodzie jak jedziemy rano do pracy lub wracamy wieczorem. Do pracy mam 50 km, wiec sporo czasu na rozmowy, spiewanie i sluchanie muzyczki :) )

Gość do karoke
dzxiwna babka z ciebie

Karaoke87 jak masz cos jeszcze to daj :) a można jakoś sciągnąc na kompa te kawałki?

Gość gfh
A od którego miesiąca życia prenatalnego maleństwo słyszy odgłosy z zewnątrz?

Dziecko słyszy od 5go miesiąca. Ja zamierzam słuchać tej muzyki, co do tej pory, żeby po porodzie dziecko szoku nie doznało :)

Gość będę mamą hej
A ja puszczam swojemu synusiowi spokojne gitarowe granko, jak Jose Gonzales, Andy McKee, jakieś rockowe balladki :)

Gość mammmmaaa
wpiszcie w googlach mozart dla bobasa

Gość mammmmaaa
albo muzyka bobasa lub tez usypianki bobasa

moja mała chyba nie przepada z muzyką poważną (w odróżnieniu od mamy)... przechodzą tylko"Szumią jodły" z Halki Moniuszki... przy innych kopie jak oszalała ;)