Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi proszę

Proszę pomóżcie mi wyliczyć dni płodne...

Polecane posty

Gość pomóżcie mi proszę

Od czerwca mam nieregularne cykle ostatnio co 29,23,26,23,20 Ostatni okres miałam 24 października jak jest z płodnością w przypadku dnia dzisiejszego?

cykle 20, 23, sa zdecydowanie za krotkie, z nich wynikaloby ze masz owu juz prawie na poczatku cyklu, zaraz po@, to raczej malo prawdopodobne, trzeba sie zastanowic czy w cyklu 20dniowym w ogole masz owulacje, radze isc do lekarza, nie chce cie straszyc, ale tzreba sie tym zainteresowac

Gość jola87
tylko nie pisz,że chcesz dziś się kochać bez zabezp. dlatego pytasz o te dni płodne?Bo zbyt częste miesiączki można skutecznie leczyć preparatami ziołowymi rośliny regulujące gospodarkę hormonalną to m.in. szałwia i dzika róża

Gość jola87
herbatki z dzikiej róży należy pić 3 do 4 filiżanek dziennie,a z szałwi 3filiżanki dziennie

Gość pomóżcie mi proszę
nie chcę, niestety to miało miejsce

Gość jola87
nie rozumiem cię nie stosujesz tab.anty to choć mogliście użyć gumki gdzie głowę zgubiłaś?

Gość pomóżcie mi proszę
widujemy się bardzo rzadko, On nie mieszka w Polsce, wiec nie widze potrzeby trucia się tabsami, gumka była ale emocje nas poniosły...

ehhh .... kochac się chce a zasad się nie zna ? dzis masz absolutnie niepłodny dzień - jeżeli miałas @ 24 pażdziernika - to jest to Twój 26 dc i nie mam mowy o ewentualnej ciaży ... od ok. 8-19 dc powinnać się staranniej zabezpieczać bo przy Twoich niereguralnych cyklach z owu moze byc rożne - ale malolepsza ma rację 20 dniowe cykle to nie jest normalne - moga być bezowulacyjne i z czym bardzo zaburzone - radze CI się temu przyjżec - lepiej za wczasu ... bo potem beda same lzy

Gość pomóżcie mi proszę
Bardzo dziękuję za tą opinię, tak wiem wybieram się do gina, ale jakoś średnio mi to wychodziło... ale jutro i tak spróbuję załatwić postinor

no i rece i opadly, dziewczyno nie ma sensu lykac postinoru, piszemy ci z trini,ze po pierwsze to nie byly dni polodne, po drugie,ze w ogole nie wiadomo czy przy krotkich cyklach byla owu, a ty lecisz po postinor, ryzyko ciazy jest zawsze i w zwaizku z tym zawsze bedziesz lykac postinor??????????????czasami az brak slow:(

Gość pomóżcie mi proszę
ok tyle że stach zasłonił/ zasłania mi rozum, przy moich nieregularnych okresach w czwartek miałam nadwrażliwe piersi, w piątek bolał mnie jajnik, myślałam że jeszcze tego samego dnia dostanę @ a dzisaj jest pon i jeszcze nic. Tak mi do łba wczoraj przyszło, że może to owulacja dopiero... Dziś wziełam postinor, absolutnie musiałam zrobić wszystko aby tylko nie być teraz w ciąży.

Gość chyba strach a nie stach