Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luucja

po naciskałam dużo piersi żeby wyleciała siara a teraz boli pomocy!

Polecane posty

Gość luucja

Moja głupota, wiem :( ale przy smarowaniu biustu jak przejechałam z góry na dó wyciekło tyle siary, że musiałam ręcznik trzymać, no i tak to zaczełam wyduszać /czyt. ściskać piersi/ żeby wyleciało i przestało, ale ledwo co przestało a ja już miałam dość, rano obudziłam się z bolącymi piersiami i żałuję, że tak zrobiłam mam nadzieję że to nie będzie miało jakiegoś wpływu?? :( Kończę 7mc jeżeli to ważne. Pozdrawiam!!!

Gość uwazaj bo jeszcze dostaniesz
przedwczesnie skurczy!!!!

Gość samcia
o matko to chyba najglupsza rzecz o jakiej czytalam :-o sorki ale z tego co napisalam rozumiem ze chcialas sie "pozbyc" siary to tak jakbys chciala pozbyc sie mleka u karmiacej matki nie da sie, bo ono bedzie caly czas sie produkowac a przez to ze teraz sobie wyciskalas mozesz doprowadzic do skurczy :-o nst razem radze pomyslec albo przeczytac zanim przystapi sie do dziela nie martw sie bol napewno minie

Gość luucja
Przecież nie zrobiłam tego celowo :( nie wiedzialam poprostu a po naciśnieciu leciało ciurkiem i nie miałam jak pizamy ubrać więc... ehh ale ja głupia ojj

Gość mikamiku
no nic stalo sie nic nie poradzisz nikt od tego jeszcze nie umarl piersi bola, ogolnie w ciazy sa tkliwsze, a bola bo produkuja siare bola od sciskania itp zrob im masaz prysznicem ciepla wada moze przejdzie nie zamartwiaj sie tak, bo to szkodzi dziecku :) trzymaj sie, ps ja tez kiedys troche wycisnelam- to byl 16 tydz, i tez denerwowalo mnie to ze ciagle wszystko mokre , zolte i sztywne ;)

Gość karola26
ja własnie zaczynam 9 m-c i u mnie nie ma ani grama siary:( jestem w szoku czytając że ktoś ma w 7 m-cu a co dopiero w 16 tygodniu

Gość luucja
Ja mam siarę od 4 miesiąca - nic przyjemnego bo ciągle ubrudzone staniki i piżama, ale mam nadzieję, że będę miała pokarm mimo ze mam malutkie piersi ...