Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blond Bond

Ambitny plan- dieta 500 kcal

Polecane posty

Gość Kalynnja
Szu szczerze mówiąc nie polecam głodówek, bo rozwalisz sobie organizm ;/ a chyba tego nie chcesz... najlepiej zmniejszaj dawkę kalorii ;) pozdrawiam

Gość Molbarta
heeej wiecie co ja tez sie odchudzam juz od miesiaca !! wazylam 54 kilo a wzrost moj wynosil 164 zamierzalam schudnac wiec wzielam sie do roboy jadlam codziennie to samo sniaczanie czyli jogurt naturalny z płatkami milo to ok 200 kcal na obiad jadlam to co bylo ale mniejsza porcja i wiecej warzyw od miesa na kolacje nic nie jadlam tylko jak szlam do szkoly to bralam kanapke teraz po uplywie miesiaca czuje sie swietnie nie chudne szybko bo w wagi 54 schudlam na 48 i mam 164 bardzo sie ciesze chociaz chyba teraz znowy przytylam i waze 49 ale chce utrzymywac sie pomiedzy 48 a 49 i nieodmawiam sobie batonow jem raz w tygodniu i nic wiecej jem owoce warzywa i ćwicze najbardziej interesuje mnie skakanie na skakance fajnie podzielic sie z kims jaki mam tryb odchudzania fajne uczyucie jest schudnac ciesze sie ze nie tylko ja wierze w to ze schudne i bede miec wymarzona figure juz ja powoli mam niedlugo kupie wage i bede sie kontrolowac co do kilograma ale juz niechce wazyc mniej niz 47 narazie ;* :)

Gość gggggggggggggg
Nie wiem jaką masz wagę, ale jak wysoką to przy 1000 kcl możesz schudnac w 2 miesiace ok 15 kg wieć chyba sporo, zawsze zaostrzyć ietę można ale w drugą stronę ciezko. A jak chcerz zrzucić sporo i odchudzac się dłużej to na 500 będzie ciezko alczyć z organizmem w pewnym momemcie

Gość Molbarta
powiem wam że dzisiaj zrobilam cos strasznego zjadlam od 6 do teraz 13 3000 kcal niewim co mnie na padlo ale siegalam po wszystko co jest w loduwce wiem ze to strasznie duzo i wiem ze tego nie da rady spalic w jeden dzien ale ide dzisiaj na basen i na rower i pobiegac ale jestem taka na siebeie zla jak nigdy to straszneee nigdy niedajcie sie skusic :( ale juz dzisiaj jade po wage :) i bede mogla kontrolowac ile waze :) a dzisiaj juz trudno raz sie zyje :) ale mam pytanie czy od razu jak dzisiaj tyle zjadlam przytyje tak duzo i bede miec efekt jojo czy jak zaczne znowu od jutra sie odchudzac przytyje ? :(

Gość martniss
nie przytyjesz, spalisz to swobodnie, skoro zamierzasz plywac i rower i bieganie. Po prostu nie chudniesz dzisiaj, i nie waz sie póki się nie wyproznisz. Nic sie nie stalo, jutro zjedz mniej i bedzie ok. Najlepiej jakies gotowane warzywa bo one ladnie sie trawią. ale 500tke zawalilas, bo ja sie stosuje tydzen max 2 tygodnie non stop, wiec albo zaczynasz od nowa albo sobie daruj i przejdz na zdrowa diete, tj 1000 +/-200kcal.

Gość Molbarta
hehe dzieki za pocieszenie juz mam w domu wage i sie kontroluje dzisiaj nic nie cwiczylam chociaz zjadlam z 4000 kcal zrobilam sobie dzien jedzenia a jutro wszystko zaczynam od nowa uda mi sie bo mam silna osobowosc i zamiezam teraz jesc mniej slodyczy jutro ide na base i moze na rower a no i rano jeszcze na tance bedzie dobrze wierze w to a jak tam wasze dietki dobrze ?? fajny jest ten wontek niewiem ile macie lat ale super mi sie z wami gada ;))

Gość madzia395
Ja równiez od jutra zaczynam diete 500kcal. Nie raz juz sobie obiecywalam ale moze tym razem sie uda:P chce zrzucic 10kg. Waze 69 przy wzroscie 175cm Trzymajcie za mnie kciuki;)

Witam ;) Od dzisiaj jestem na diecie 500 kcal, a że łatwiej walczyć w licznym gronie- dołączyłam do Was ;) Mam 168 i waże- uwaga masakra!- prawie 67 kg!- a jeszcze 2 miesiące temu ważyłam 59! Ale to były 2 miesiace maksymalnego rozleniwienia, więc nie ma co się dziwić ;) Waga docelowa: 52 kg. Dzisiaj zjadłam : 1 jabłko 90 kcal 1 drożdżówkę z posypką - 321 kcal razem : 411 kcal Jestem chora i mam dosyć mocne antybiotyki dlatego staram się nie ćwiczyć zbyt intensywnie ale jutro pobiegam sobie z pół godz ;) A i zapomniałam dodać że pije bardzo dużo czerwonej herbaty i kawy Życzę sobie i Wam powodzenia ;)

Dołączam się do Was od jutra, bo dziś już za późno. Ale proszę piszmy każdego dnia o swoich sukcesach, bo to będzie motywować. Planuję zastosować tę dietę do czasu świąt minimum. Wagę podam jutro, jak się zważę rano. Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Właśnie spojrzałam na daty... Mam nadzieję, że jeszcze tu ktoś zajrzy;)

Gość kretynofobiczka
Zajrzałam. Was powaliło, pojęcia nie macie o funkcjnowaniu organizmu, o zdrowej diecie... Same na siebie kręcicie bicz wiecznych głodówek (bo poniżej 1200 kcal to jest głodówka) i nawracającego jojo... Ale co mnie to obchodzi w sumie, ja 5 lat temu schudłam 20 kg (efekt uboczny zagrożonej ciąży) jedząc 1800 kcal, teraz jem ponad 2000 i nie tyję. Tyle, że ja wiem co i jak jeść, i nie spędzam życia na kanapie...

Gość 7malenka
witam :) jestem po Kopenhaskiej ,schudlam na niej 8 kg , mam 170cm i wazne teraz 70 kg mój cel to 60 kg :) dziś jest mój pierwszy dzień 500kcal ,po Kopenhaskiej mam już tak silną wole ze na pewno wytrzymam .... ktoś chce się przylączyć ?:)

Gość 7malenka
Ps. Fajny nick :P :D

Gość wymiotna
teoretycznie to tu wszystko super wyglada, ale jak tego dokonac, ja marze by schudnac z 10 kilo , nawet nie smie o 20kg. od poniedzialku schudlam juz 3 kilo, a to dzieki , diecie bialkowej, oczywiscie sa tam tez weglowodany ale te dopuszczalne,a do tego obiadek jest zawsze oddany, bo i po co ma mi zalegac,nie jest latwo zjesc obiad a potem w toalecie go zwymiotowac,ale po 3 dniach to juz wprawa przychodzi, wiem gdzie szczoteczka dotknac by wszystko oddac,oczywiscie nie krytykujcie mnie , bo wy same do takiego stanu dojdziecie,ale wszystko trzeba miec pod kontrola, by bulimi sie nie nabawic:-)MI JEDNAK WYMIOTY POMAGAJA W SCHUDNIECIU.:-)

Gość 7malenka
do wymiotna hej :) nie bede Cię krytykować .... mam tylko jedno pytanie . Czy do konca życia masz zamiar wymiotować wszstko co jesz ,żeby byc szczupŁą ?? widzisz ,moja kolezanka miala taka metode jak Ty i jak juz doszla do wymarzonej sylwetki jadla normalnie i przytyla tyle ile schudla w krótrzym czasie niz się odchudzala .... więc zastanów sie cz warto?

Gość bbbbbbbbbbbv
Jakie tepe baby tu sie zebraly ! 500 kal ! a 50 to nie laska zarloki !!!!

Gość 7malenka
do bbbbbbbbbbb jak masz ze sobą jakis problem to napisz podanie ... a na to forum nikt Cie nie zapraszal ;]

Gość m1o2na
Hej BLOND BOND WIESZ JA MAM KSIĄŻKĘ" TABELE KALORYCZNE" I JAK TAK CZYTAM CO TY PISZESZ TO TROSZKĘ TO TWOJE MENU DZIWNE 1JABŁKO O WADZE 1OOG MA ZALEDZIE 30 KCAL ZAINWESTUJ 12 ZŁ A BĘDZIESZ WIEDZIAŁA JAK SOBIE OBLICZYĆ PORCJE I CO ILE Z DOKŁADNOŚCIĄ MA KACAL BO SZKODA KAZDEGO GRAMA ,WIESZ, DOBRZE ZE JEDZENIE A WŁAŚCIWIE MENU JAKIE POSIADASZ W CIĄGU DNIA ZAWIERA BIAŁKO I WITAMINY TO DUŻY + GRATULUJĘ ... ...AAA WIESZ JA JESTEM OD JUŻ PRAWIE MIESIĄCA NA DIECIE NIBY 1000KCAL ALE ZJADAM TAK MIEDZY 600A 700 ZALEŻY OD DNIA I SPADŁO MI 9 KG :) MÓJ MAŁY SUKCES WARZĘ TERAZ 64 A DĄŻE DO 55 TRZYMAM ZA CIEBIE I SIEBIE KCIUKI ABYŚMY DOSZŁY DO NASZEGO CELU POZDRAWIAM :*

Gość K@rol@
Dołączam się! :) muszę schudnąć 5-10 kg :)

Gość Tofikk
Witam :) Pomimo tego,że pytanie było zadane już dawno,dawno temu to i tak nie szkodzi mi się wypowiedzieć.. a zatem sama teraz jestem na diecie 500 kcal,i powiem,iż idzie całkiem dobrze.. Jestem na niej bodajże od dwóch tygodni i poszło mi 7 kg,również ćwiczę codzennie - rozkładam sobie plan ćwiczeń,raz ćwiczę 70 brzuszków,70 przysiadów + coś dodatkowego..zajmuję mi to nie całe 30 minut i zauważyłam rezultaty ;) Owszem..dieta jest bardzo wyczerpująca bo nie ma się właściwie wigoru do życia,a ja jestem uparta jak osioł i czasem potrafię jeść dziennie tylko po 200-300 kcal ;> Choć skrytykuję! :) nawet ja jadam rzeczy bardziej kaloryczne,w sensie takim,iż nie wykluczam ich ponieważ jest to głupota,prędzej czy później nastąpi na nie ochota i nawet silna wola nic nie da..co prawda nie objadam się lecz jem przykładowo; --> jedną kostkę czekolady (dwa razy w tygodniu) --> czasami czekoladę zamieniam na np. polowę szklanki budyniu Zaś CODZIENNIE jem lody Big Milk śmietankowe,mają one 85 kcal i są wyśmienicie dobre :) ogólnie to jeżeli nie chcesz chodzić głodna,jedz dużo warzyw,mają one mało kalorii dzięki czemu możesz jeść ich całkiem sporo :) np. pomidor (*100g- 17 kcal) Owoców w sumie nie polecam,pomimo tego,iż są zdrowe..mają one dużo cukrów i nie korzystnie to wpływa na diete,ale od czasu do czasu mozna sobie pozwolic ;> mysle,ze to tyle..dzieki!

Gość lakakj
ponoc kalori z warzyw sie nie wlicza ;P)

Gość gość
Hej :) chciałam się dołączyć do tematu . Ja jestem na diecie od 3 miesięcy od 1,5 miesiąca stosuje dietę 500 kcal , schudłam już 15 kg i jakoś do tej pory nie rzuciłam się na jedzenie mimo ,że przecież nie dawno były święta . Oczywiście przy tej diecie są trudne momenty jak np - straszna ochota zjedzenia czegoś czego do tej pory się nie jadło np słodyczy czy fast-foodów albo gdy waga stoi. Przy takiej diecie to normalne ,że waga stoi i sama mam ten problem. Na początku waga szybko spadała lecz przez długi czas ok 2 tyg waga stanęła albo wahała się 2-3 kg. Teraz waga spada ,ale powoli . Jest to normalne zjawisko zwłaszcza dla osoby ,która nie ćwiczy ( np mnie ) . Dlatego apeluje - osoby ,które nie mają silnej woli niech tej diety nie stosują bo szybko się zniechęcą gdy np waga na chwilę stanie albo będzie się chudło wolniej w pewnym okresie ( zwłaszcza kobiety ,które mają w zwyczaju tyć przed okresem przez magazynowaną wodę ) . Mi jeszcze zostało 10 kg do zrzucenia i jak na razie idzie wszystko w dobrym kierunku a no do wakacji jeszcze zostało czasu hihi :D Więc jeśli chce ktoś stosować tą dietę to TYLKO osoby zdeterminowane i pełne silnej woli , ale oczywiście życzę wszystkim osobą ,które stosują tą dietę albo chcą stosować dużo cierpliwości bo opłaca się ze względu na efekty .

Gość dieta94
Dzień dobry,chciałabym się spytać czy ma ktoś do sprzedania preparat z Sibutraminą może być np: Reduce,Lindaxa,Lida itp.Bardzo mi zależy na odbiorze osobistym w Łodzi .Niestety nie mam możliwości inaczej zamówić niż tylko przez odbiór proszę pisać na pokerface@opoczta.pl

Gość gość
Witajcie dziewczyny i chłopaki ,czytam forum i chcę Wam powiedzieć że ja stosuję dietę 5:2 i fajnie chudnę ,co prawda nie tak szybko jak na diecie 500kcal ale tak jest o wiele łatwiej i przyjemniej .Jem 500kcal 2 razy w tygodniu w wybrane dni w pozostałe jem normalnie.Wyrzuciłam z jadłospisu słodycze (prawie wszystkie )i jem mniej chlebka ,ziemniaków ,tłustych potraw i po 19 już nie jem nic.Schydłam 6 kg przez 2 miesiące,a jestem w wieku w którym już trudno się chudnie Może ktoś się przyłączy do mnie ???? Razem łatwiej Pozdrawiam

Gość gość
ja moge sie dolaczyc , tez nie jestem juz nastolatka, :) a na jakim jestes topiku?

Gość gość
Mam pytanie Jestem na diecie 500 kcal od jakiegoś półtora tygodnia. Miałam dzis imprezę i cheatday. Zjadłam chyba ze 3000kcal(!) jutro zamierzam wrócić do diety. Jakie mogą byc tego skutki? Prosze o pomoc i z góry dzuekuje