Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alelajka

Wyobrazacie sobie zycie bez netu?

Polecane posty

Gość alelajka

Potraficie sobie jeszcze wyobrazic zycie bez internetu? Pamietacie jak w szkole przesiadywaliscie w bibliotekach, zeby znalezc najprostsza informacje, w ksiazkach oczywiscie :) ? Wydaje mi sie, ze to bylo lata swietlne temu...

Gość Paxi
zycie bez netu to nie zycie :P

Gość tak zwyczajnie po prostu
sie nie da bez netu. Dobrze, że te czasy bezpowrotnie minęły

Gość niestety ciężko
to sobie wyobrazic, zreszta net bardzo mi pomogl w zyciu, tzn sama sobie pomoglam dzieki informacjom znalezonym/napotkanym w necie :)

Gość marzen_ka
Ja też sobie nie wyobrażam :/ Ale z 2giej strony... wciąż w mniejszych miastach sieć nie jest tak powszechna i dzieci nadal chodzą do bibliotek, bo nie mają innej możliwości... i jakoś sobie radzą :)

informacje znależć znajdę bez netu, ale co z moim życiem towarzyskim i kalamburami na kurniku? :P

Gość o w życiu
Nie ma mowy! Bez netu?? Co to za życie by było?? A w mniejszych miejscowościach to się nie przejmuj - w szkołach często jest dostęp :)

Nie ma takiej możliwości :classic_cool: Net mam prawie 24/h, zawsze albo coś ściągam, albo chodzi bezsensownie. Kiedy jestem w domu, muszę słyszeć kompa i ludzi pojawiających się na gg...to mnie uspokaja :classic_cool:

Gość pseudomysz
Akurat, z tym dostępem nie jest aż tak kolorowo. Życie bez netu to nie życie ;)

Gość zzdzichu
Nie jest też tak źle z tym dostępem w szkołach, podobno tpsa daje placówkom jakieś \"taryfy ulgowe\". A ja bez netu to bym może nawet był szczęśliwszy... ;)

Gość judynia
marcela_31@o2.pl

Gość biodzion
ja sdobie nie wyobrazam. szkoda mi tych co jeszcze nie maja np na wsiach czy mniejszych miesjcowasciach. wyobrazcie sobie roznice w walce o prace takich dzieciakow za kilka lat. gdzie teraz nie pojdzies to wymagaja obslugi windols i umiejetnosci poslugiwania sie netem. za kilka lat na takie dzieci beda patrzec jak na analfabetow czy cos w tym rodzaju. jakas makabra.

Gość Nie tylko sobie wyobrazam
wrecz chcialabym zeby tamte czasy wrocily ;)

Oczywiście, że sobie wyobrażam. Wychowałam się w epoce, gdy internetu nie było. Bardzo to sobie chwalę! :-D A w domu internetu nie posiadam i nie spieszy mi się do tego. :-P Ale zakładam, że wiecie, że istnieje rzeczywistość pozawirtualna? Że informacje można zdobywać inaczej? Że istnieją prawdziwi ludzie, a nie tylko nicki? Że książki wciąż drukuje sie na papierze, a nie tylko przesyła e-booki? Że są płyty CD (a nawet kasety i płyty analogowe!), a nie tylko pliki muzyczne? Podobnie z filmami? I wiele, wiele, wiele innych przykładów. Życzę spędzania mniejszej ilości czasu w sieci! :-)

Gość josek
jasne, ze sobie wyobrazam. tylko czasy juz inne. A z ta praca to prawda. wszedzie chca teraz takiej znajomosci. A moze cos by zrobic ,zeby wszyscy w polsce mieli dostep do netu? jakies petycje? pozdrowki

Gość nilkado
No... bez znajomosci netu to teraz o prace trudno...nie mowiac juz o wiadomosciach, ktore daje net. Fajnie, jakby naprawde dotarl do mniejszych miasteczek w calej PL. A juz na pewno powinien byc w kazdej szkole, zeby dzieci mogly korzystac