Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 18, 2007 )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ebi Smolucharek Napisano Listopad 18, 2007 mam cie kiwnać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Listopad 18, 2007 masz jakąś specjalną technikę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w rytm muzy ze stopy Napisano Listopad 18, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 18, 2007 :( na boki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Wymięcki Napisano Listopad 18, 2007 bym Ci gola strzelił Luska - złapal Cię na wykroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Wymięcki Napisano Listopad 18, 2007 a za trzy lata w finale MŚw. Polska wygra z Mongolia 2:0 i zostanie mistrzem świata i okolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deserted 0 Napisano Listopad 18, 2007 (( ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 18, 2007 pokiwam sie z Tobą Lusi..... tylko daj znac jak przestaniesz bo nie chce sie kiwać solo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszon Szajewski Napisano Listopad 18, 2007 Luska idziem na jakie dysko? sie pokiwac i poskikac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 18, 2007 może być też do przodu i do tyłu :O zaakceptuję kazdą wersję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszon Szajewski Napisano Listopad 18, 2007 no tak do przodu i do tylu to szybciej sie szczytuje Luśka. niżli na boki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 18, 2007 mogą być również ruchy okrężne połączone z tańcem brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 18, 2007 co jest Luska ? nikt nie kolysze sie bez powodu ...a juz napewno nie bez muzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 18, 2007 słucham na okrągło tej żałosnej piosenki z mojej stopki :O popijam wino i tak sobie ryczę mam chandrę o nieokreślonym podłożu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 18, 2007 a wez Ty zmien to w cholere...ta muza akurat nie pomoze Ci na chandre :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Wymięcki Napisano Listopad 18, 2007 Luska nie bądz chytra . daj wreszcie komuś. choc się poobłapiac nieprzyzwoicie za kotarą. a ryczec przestaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 18, 2007 wiem ze nie pomoże, raczej pogłębi :O jak się kiwam to mi lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Listopad 18, 2007 Kurcze,posłuchałam sobie tego i też ryczeć mi sie zachciało:)muszę teraz dla odmiany czegoś innego posłuchać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 18, 2007 mam gila do pasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Wymięcki Napisano Listopad 18, 2007 COSA NOSTRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 18, 2007 ukulele i Ty też ??? co sie z wami dzieje dziewczyny ? niech już ta wiosna nastanie ........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Listopad 18, 2007 Jeszcze zima się dobrze nie rozpoczęła...:)ale pora roku nie ma z tym nic wspólnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 18, 2007 { mam chandrę o nieokreślonym podłożu... } Nie ma takich chandr.. a gdzie ten co cie powinien pocieszac , znów wyjechał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 18, 2007 W stacji, którą teraz słucham,(a jestem po paru piwach) nadali właśnie Africa Simojna. :D Kto jak kto ale Luśka powinna go pamiętać. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 18, 2007 heheh Lusi pamieta a ja moglbym Ci to z pamieci zagwizdac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 18, 2007 --> a mi kabel USB A skąd wiesz, który utwór nadali ? :o ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 18, 2007 kiw kiw :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 18, 2007 no tak improwizuje ;)...mialem kiedys winyla i kilka kawalkow moglbym odgwizdac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 18, 2007 Też miałem.. A w mp3.. tez gdzieś mam. :D Nie chce mi się tego słuchać ale mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach