Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffiijulia

Co na poprawe humoru?

Polecane posty

Gość ffiijulia

Nie mam chlopaka juz kilka mc,,, po tym jak zakonczylam zwaizek z wyboru jestem wolna.Jestem atrakcyjna dziewczyna, lataja za mna faceci, ale ja nie czuje niczego silnego do zadnego z nich i ich olewam.. Ale w domu jestem jakas taka wkurzona na wszystko, i na wszytskich... Lykam magnez, ale jakos nie widze efektow. Co mam brac na poprawe humoru... ?? Stwierdzam,ze kobieta jest jak kwiat..bez milosci usycha...

Gość dsds
to przestan ich olewac :o

Gość ffiijulia
up

Gość rumjanek
rum do buzi a Janek do łóżka i tak kilka razy aż do białego rana!!!

Gość rumjanek
kup w aptece " OPTIMUM V plus" w tabletkach musujących. Jest tam żeńszeń na poprawę libida, A w zasadie to musisz przestrzegać kilka warunków: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość dsds
skoro chwilowo nie masz chłopaka a masz potrzebę rozładowania energii seksualnej, to kup sobie sztucznego penisa i rozwiążesz problem z humorem. No, możesz kupić lalka za 6,5tys $ sterowanego komputerem, który sapie, poci się, płacze, no i kocha aż do bólu

Gość dsds
kup sztucznego penisa i będzie po problenie

Gość Ducky
hmmm... Najlepiej poprawiają humor zakupy, spotkania ze znajomymi (imprezy)...prosta banalna prawda! Na pewno nie izolacja! Wyjdż do ludzi i zwyczajnie zadbaj o siebie:P a facet i tak sie pojawi:> tylko ten właściwy to być musi...bo inni(jak wiesz) nie cieszą. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=272358257

Gość ffiijulia
Wiem,ze czekolada poprawia tez humor. Podobno gorzka ma najwiecej magnezu. A zen szen zaczne lykac od jutra, bo mam w tabletakch.Ale czy poprawia humor?czy tylko dodaje energii i podnosi libido to na pewno.