Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lada gratka

Tłumaczenie - kto momoże

Polecane posty

Gość nie lada gratka

na wprost drzwi wejściowych znajkduje się stanowisko sekretarki. Wyposażone jest w komputer, telefon i fax. pod ścianą stoi szafa na której leżą segregatory z papierami. na ścianach widzimy certyfikaty firmy. w jednym z rogów tego pomieszczenia znajduje się szklana ława i mała sofa dla klientów. Na ławie znajdują si czasopisma, które mają umilić czas oczekiwania na przyjęcie. W sąsiednim pomieszczeniu po prawej stronie znajduje się gabinet dyrektora handlowego. Znajdziemy w nim biurko z wielkim fotelem oraz telefon. Na szafce leży sterta gazet a ściany zdobią obrazy.Przez olbrzymie okno możemy podziwiać panoramę miasta. Na wprost gabinetu dyrektora znajduje się sala konferencyjna wyposażona w wielki stół i komplet krzeseł. Poza tym na jednej ze ścian znajdziemy mapę, obok której stoi rzutnik. Cała powierznię biurową zdobi zieleń w postaci pieknych kwiatów doniczkowych.

Gość nie lada gratka
bardzo proszę przetłumaczcie mi to na angielski. mam tyle pracy a szef podrzuca mi jeszcze jakies durne wypracoania bachorow:/ potem sie wydziera ze sie nie wyrabiam:/ bede bardzo wdzieczna

zaraz sie tym zajme :-) jak Ci sie bardzo nie spieszy to wezme sie w wolnej chwili, z reszta pisze wlasnie podobne;)

Gość nie lada gratka
super tylko ze mi sie bardzo spieszy bo gowniarz idzie na 11 do szkoly i ma to miec na dzisiaj:/ zamiast sie uczyc daje pracownikom tatusia, porazka:[

Gość Nie dawaj się wrabiać
Po prostu olej to albo zrób cos z błędami. Jakim prawem ktoś wpycha ci pracę, która do Ciebie nie należy ?

Gość nuda
nuda do kwadratu

Gość nie lada gratka
ano widzisz taka mam zajebista prace. nie moze byc bykow bo bede miala problemy. zawsze dostaje piatki:-o blagam pomozcie:-o

Gość nie lada gratka
Aha i jeszcze jeden fragment Za gabinetem dyrektora znajduje się małe pomieszczenie z łózkiem wodnym. Tam pan dyrektor często udaje się z sekretarką i zamykaja się na klucz, bo podobno omawiają bardzo wazne sprawy firmowe

Gość nie lada gratka
haha, dobnre dobre:D ale proszde przetlumaczcie mi to:-o

Gość nuda
manager's study small room from water bed. There mister manager is successful with secretary often and close oneself on key, because very supposedly company matters speaking :-p

Gość nuda ma rację
Przetłumacz szefowi taka łamaną angielszczyzną to może da Ci spokój :P

nie moge musi byc dobrze p[rzetlumaczone. mam raporty sprzedazy do zrobienia, czas ucieka a zaraz gowniarz wpadnie po wypracowanie. blagam was no

Gość nuda ma rację
Dziewczyno przez taka postawę jak Twoja niektórzy "pracodawcy" pozwalają sobie na wszystko. Powiedz że masz pilna prace do zrobienie i juz. A gówniarz niech się weźmie do roboty. W końcu to w jego interesie. Tatus tego nie rozumie ?

Gość pomoglabym Ci
zamiast marnowac czas na takie pisanie niestety nie znam angielskiego. mam nadzieje, ze ktos Ci pomoze

Gość bumtarara
Zamiast marnowac czas na kafe mialabys juz polowe napisana. Chyba ze nie bardzo z twoim angielskim.............

😠 wlasnie, masz czas na kafeterie a nie masz na przetlumaczenie? siedzisz tu od 8:56, teraz jest 10:40 !!! czyli jestes tu juz.... hmmm a nie wazne, ale dlugo za dlugo :D