Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybaak

Jaka maszynka do golenia dla panów?

Polecane posty

Gość rybaak

Witam wszystkich, Mój mąż bardzo nie lubi golić się zwykłymi maszynkami, często się zacina mimo, że kupuje dobre maszynki. Postanowiłam więc, że na gwiazdkę kupię mu elektryczną. I tu mam problem ponieważ słyszałam, że takie maszynki niezbyt dobrze golą szczególnie twardy zarost. Oczywiście są i przeciwne opinie, dlatego bardzo proszę panów, którzy używają takich maszynek o poradę, jak to jest z tym goleniem. Mam na myśli maszynkę np. philipsa taką dwu lub trzy głowicową - jeśli dobrze to określam. Do świąt jeszcze mam chwilę czasu, będę tu sobie czasem zaglądać i mam nadzieję, że wypowie się kilku panów. Z góry dzięki.

Gość rybaak
Czy takie maszynki za 20 zł od Ruskich na tarrgu będa dobre ? Sąsiad ma już trzecią i bardzo sobie chwali. Nawet nozyki zamienne do niej mozna kupic

Gość ryybak
widzę, że ktoś dowcipnie zaczyna dzionek>>

Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś mężczyzna, który doradzi?

Gość mężczyzna który doradzi
Dziwne. Widocznie Twój mąż nie bardzo umie się golić. Maszynki Gillette Sensor Excel są OK, o ile oczywiście nie za bardzo stępione od zuzycie. Co do elektrycznych to na innym forum było, że są 2 systemy:m okragły Philips i prostokątny Braun. I chłopaki chwalili raczej Brauna. Idź do Media Markt - tam maszynki mozna obejrzeć i miły sprzedawca doradzi

Gość ciumka 2444
Ja kupilam swojemu chlopakowi z philipsa w media markt z 2 okraglymi ostrzami za okolo 230 zl.Doloz jescze 30 i masz z 3.Taki szary kolor.Swietnie goli.Polecam

Gość ciumka 2444
Moja cipke ogolilismy w minutę

Dzięki wielkie, że ktoś się zlitował. Może jescze jakiś doświadczony pan się odezwie, albo kobietka, której mężczyzna się goli taką maszynką.