Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia a a

wykorzystana?Dwie bardzo ważne sprawy pomóżce

Polecane posty

Gość Emilia a a

:(:( chłopak rozebrał mnie i siebie zmusił mnie to uprawiania peetingu...robil to na siłe...nie chciałam tego ...wyrywałam sie.... płakałam ...on i tak wkładał mi na sile palce....dotykał mnie ....nie pozwoliłam na więcej krzyczałam ....udało mi się uciec ....jest to moj znajomy nie wiem co mam robic ...następnego dnia dostałam miesiączke trwała 5 dni .... jestem taka wystraszona ...przeszła mi przez mysl ciąża(bardzo się tego boje mam wstręt do facetów źle mi z tym ;( ale skoro dostałam miesiączke to przecież jest raczej ciąża wykluczona?? to chyba niemożliwe)... na nic więcej nie pozwoliłam uciekłam....druga sprawa mam to zgłosić na policje?? to mój znajomy.....

Gość zgłos na policje
oczywiscie ,że powinnas zgłosic,im sie wydaje ,że mogą wszystko,ciąza wykluczona

Gość Emilia a a
zniszczył mi życie gdybym była w ciąży byłabym załamana ....jestem bardzo młoda .... a boję się każdego....straciłam zaufanie nawet do kolegów... bardzo boje się zgłosić na policje :(

Gość zgłosić na policje ale już
nie pozwól mu myśleć że teraz może zrobić to poraz drugi, bo Ty i tak nic nie powiesz..... nie daj się zastraszyć, idź i już.

Gość Emilia a a
okejjj pojde dzisiaj po szkole .... kompletnie nie wiem co mam mówic .... jestem strasznie wystraszona

Gość nie pozwól by uszło mu to na
sucho!!! koniecznie zgłoś sie na policję! powienien ponieść karę! może to uchroni też inne potencjalne ofiary

Gość nie pozwól by uszło mu to na
kochana, sprawdź w necie numer telefonu zaufania w Twoim mieście, przedstaw sytuację i poproś aby skierowano Cię w miejsce, gdzie możesz zgłosić przestępstwo w Twoim rejonie, bo to co zrobił ten chłopak jest przestępstwem!

Gość Emilia a a
masz racje mógł posunąć się dalej .... może zrobił to też innym dziewczyną :/ porozmawiam jeszze o tym z moją przyjaciółką a Tobie serdecznie dziekuje.... bałam się ciąży bo jak wiadomo ze strachu owulacja może wystąpić a on ... pchał brudne lapy kto wie czym splamione ;(