Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sprawa .........

Ja18,On 28..........

Polecane posty

Jestem młoda...ale Zakochałam się w Nim..Jest dla Mnie wszystkim... A ja dla Niego.. Czy to ma sens? Chodzi mi o ludzi,którzy będą nas razem widywali.. Krępuje się ch reakcji.Chociaż nie wyglądamy na ludzi ze sporą roznicą wieku. ehhhh takie są wlasnie problemy,jak mieszka sie w małym miasteczku:(

Gość Innym ludzmi...
sie nie przejmujcie! Jednak zastanow sie nad tym zwiazkiem. Jestes bardzo mloda i czy aby na pewno to dobra decyzja? Nie spieszylabym sie z decyzjami.

wiesz jak ja miałam 15 lat poznałam w szpitalu 29letniego faceta. zakochaliśmy się w sobie, chcieliśmy być razem...ale nam nie wyszło, zawsze coś nas dzieliło. teraz gdy ja mam 23 lata a on 37 jsteśmy razem! czekaliśmy na siebie 8 lat, ale opłacało się! on powiedział mi że nie chciał tego wtedy tak na poważnie bo bał się że si rozstaniemy i bede cirpieć bo na pewno poszlibyśmy do łóżka, teraz wiem że go kocham nadal tak samo, a on mnie i żałuje że dolpiero teraz się spełniliśmy. olej więc ludzi, jak się kochacie to bądźcie razem!! nie traćci czasu!

Zaraz tu się pojawią jego rówieśniczki i dadzą ci w kość. Błędem było wogóle zakładanie tego topiku. Za chwilę się o tym przekonasz. A co do tematu - pełno jest takich związków. Normalka :-)

Gość Ja 18On 28
Kochamy sie bardzo, On jest wspaniałym człowiekem,stara się o mnie ciągle,pomaga mi w kazdej sytuacji...Jest przy mnie gdy Go potrzebuje. Taki Kochany:) Moi rodzice bardzo Go lubią....Tylko najgorsze będą plotki,które na 100% pojawią się ! ehhh....

Ja 18On 28 to ja pisałam.

Gość co sie przejmujesz plotkami
Niech inni patrzą siebie. Ja kiedy miałam 16 lat poznałam chlopaka o 8 lat starszego,moi rodzice go polubili i zaczeliśmy się spotykać na poważnie. Teraz mam 19 lat i nadal jesteśmy razem,zamieszkaliśmy za sobą i jesteśmy szczęsliwi. Oczywiście były plotki ale ja sie tym nie przejmowalam i tak samo Ci radze. Ważne żebyście się kochali :-)

Ploty ? Ja sam mieszkam w małym mieście i znam kilka takich par. Nie mają z tym problemu. Co innego gdyby on był w wieku twojego ojca. Ale i taką parę znam. Nie narzekają.

Gość a co cie plotki obchodza
w twoim zyciu liczysz się tylko ty a ploty zawsze będą śmiej się w twarz plotkarom

Podtrzymujecie na duchu..Ja tymi plotkami bym sie nie przejmowała,ale moja mama jest taka,ze usłyszy cos na boku i odrazu wierzy...

A ja bym nie prognozował żadnych plotek. Jak już pisałem: u mnie w miasteczku takie pary nie były ich obiektem. A to diabelsko plotkarskie miasteczko. Ludzie tu nie jednych skrzywdzili. Ale nie takie osoby. Co innego na odwrót. Jak kobieta jest o tyle starsza. Wtedy plotkują. No i one mają pewien problem. Szczególnie we wczesno-średnim wieku. Facet ma więcej warstw naskórka i wolniej się starzeje w wyglądu. U takich par to widać i to bardzo.

Bedziemy razem :) Napewno. Chcemy zyc normalnie,jak kazdy inny czlowiek.Jak komus bedzie to przeszkadzało trudno.... Oby wszystko było dobrze...

Gość za bardzo wybiegasz
w przyszłość

Gość marianna na urodzinach
ja miałam tak ja 15 on 20 ja 16 on 27 ja 17 on 26 ja 19 on 28 i z tym ostatnim nadal jestem a mam 24 lata. nigdy nie kręcili mnie gówniarze, których jedyną rozrywką jest picie piwa na ławce pod blokiem. I to akurat chyba dobrze świadczy o mnie, a nie źle wiec czego tu się wstydzic?

Gość a ja zycze powodzenia
🌼

Mnie własnie takze nigdy nie pociągali młodsi ...Zawsze chcialam miec straszego mężczyzne,po prostu,aby czuc sie bezpiecznie i czuc sie dowartosciowaną....

Kiedyś chciałem startować do 8 lat młodszej. Odezwałem się raz przy piwie że mam obawy czy mam szanse. Usłyszałem kilka śmiechów. Najpierw barmanka odezwała sie że jej mąż jest starszy o 10 lat. I nie narzekała. Po chwili jeden znajomy wspomniał że jego żona jest młodsza o 11 lat. Podobnie w pracy. Koleżanka ma o 11 lat starszego męża. Kiedyś ją się wypytałem jak reaguje otoczenie. Odpowiedziała ze ok. Jedynie raz miała nieprzyjemność z jego kolerzanką-rówieśniczką. Musiała jej odpysnąć. Jego kumple stanęli po jej stronie i ów koleżance się odechciało :-D I nigdy nie narzekała na plotkarstwo :-)

On nie chce nikogo w swoim wieku...po prostu chce Mnie. Moze naprawde wybiegam za daleko w przyszlosc,ale jak narazie chcemy byc razem,,,,:)

to badźcie! nie rozumiem, w czym problem?? ty się ciesz, a nie martw :-)

marianna ciesze sie naprawdę z calego serca:) Ale kurcze Ci niektórzy ludzie z Mojego miasta.... potrafią dołowac;/

Gość daktyla
Slonko! Przeczytalam co napisalas i jestem zaskoczona! Ja w wieku 16 lat poznałam faceta starszego ode mnie o 7 lat tez niby bylismy razem ale ciagle coś bylo przeciwko i teraz po 8 latach wszystko sie poukładało. W koncu jestesmy razem.

ja mam 20, on 35... jestesmy ze soba ponad rok, roznicy wieku bardzo nie widac, ja wygladam powazniej, a on jest dobrze zakonserwowany ;) ale juz powoli dostrzegam zbyt wiele roznic... ktorych chyba nie przeskocze.. .:( ja bede miec 25, on 40... teraz jes super, ale co bedzie za 5 czy 10 lat... caly czas o tym mysle :|

ale co się przejmujesz?? śmiej się z nich, śmiej się prosto w oczy z ich zaściankowej mentalności :-D

Wlasnie...jedna kolezanka ciągle mi dogaduje ze gdy ja bede miala 25 to on 35....gdy ja 30 on 40.... Ale mnie to nie interesuje,chce byc z nim! :*

Gość a gdy on zechce zakladac
juz rodzine? Zostaniesz jego zoną? Dasz mu dziecko? ja nie wiem czy to dobry wybór. On ma 28 lat,to juz czas na powazne decyzje.

a co w tym żłego, że to bedzie 10 lat różnicy i jeśli ta nie przeszkadza Ci teraz, to tym bardziej nie będzie przeszkadzać za 10, 20 lat, bo z wiekiem róznice wiekowe stają się coraz mniej istotne

30 on 40 Z wyglądu specjalnie nie będziecie się wyróżniać. Prezydent Wrocławia ma kilka lat starszą żonę. Nigdy nie robi sobie fotek z nią do ulotek. Bo wygląda na nich jak syn z matką. Sama się przekonasz jak facet po 30-ce wolno się zmienia a kobieta szybko :-)

Odpowiadam na pytanie: On nie chce jeszcze zakładać rodziny...będzie dopiero gotowy za kilka lat, Ja dojrzeje całkowicie do roli żony,matki..i dam mu to !

a czemu ma mu już dzieci rodzić?? ilu znasz 28 latków będących tatusiami?? teraz to się takie sprawy na póxniej odkłada i to normalne....

facet 78 nie dołuj.....