Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamaaaaaaaaa

Revlon color stay-czy naprawde taki dobry?

Polecane posty

Gość niedawno byłam w tunezji
na mojej twrazy wygląda bardzo naturalnie - o wiele lepiej niż vichy

Niestety, nie pasowal mi ten podklad, dostalam buteleczke Revlon Color Stay w odcieniu 05, Buff, od kolezanki na urodziny. Kolor ten jest zbyt jasny, nie bardzo naturalny, konsystencja fluidu jest raczej ciezka, gliniasta, buteleczka nie pozwala rownomiernie wycisnac potrzebna ilosc fluidu, w wyniku mamy wiecej zuzytego podkladu, cala nakretka w kremie. Wsiaka sie w pory, warzy sie, ciezko sie rozprowadza. Gama kolorow jest raczej jednolita, dla cer slowianskich, natomiast osoby o ciemnej (latynoskiej lub nawet hinduskiej) karnacji beda rozczarowane. Nie polecam, ale, kto wie. Sa gusta i gusciki;)

Co???? Revlon ma jasne słowiańskie odcienie??? Może te początkowe owszem, ale ja mam 07 i ten już wcale taki jasny nie jest, nie mówiąc już o dalszych numerach. A o ile dobrze pamiętam buff to odcień nr 02. :p I powiedz mi MissUkraina jak Ty chcesz cokolwiek \"wycisnąć\" ze szklanej buteleczki? :p Mój podkład się wylewa fajnie. :) Jak czytam Twój post to mam wrażenie, że piszemy o 2 różnych podkładach. ;)

Chwileczke, juz sprawdzam... Niestety, pomylilam sie;) Przyznaje sie do bledu. Otoz, na buteleczce sa takie napisy - Revlon ColorStay Makeup with SoftFlex SPF 6 Combination/Oily skin odcien (uwaga na numeracje) 150 BUFF (kiedys 150-ki nie bylo), nie wiem, 2 razy w zyciu korzystalam z Color Stay, 8 lat temu i teraz)....... 1 fl Oz / 30 ml E Masz racje, piszemy o roznych podkladach. O ile pamietam, tego Soft Flex\'u kiedys nie bylo. Czy to podroba?

Gość helou
mis ukraina-ten który ty masz to druga niby lzejsza wersja z pompka. Ja słyszałam ze lepszy jest ten bez pompki.

Tak MissUkraina. :) Tego z Soft Flex kiedyś nie było. To niby jakieś ulepszenie tego tradycyjnego, ale podobno jest do niczego w porównaniu z pierwowzorem. ;)

Gość to ja wam powiem skad te na
allegro takie tanie. To sa KRADZIONE kosmetyki z Niemiec lub z Holandii. Skad wiem? A stad, ze mieszkam od lat w Holandii i kilka miesiacy temu utworzono nowy oddzial w holenderskiej policji do walki TYLKO I WYLACZNIE ze zlodziejami kradnacymi wlasnie kosmetyki, proszki i inne artykuly ze zwyklych sklepow!! A wy to kupujecie!! Normalnie wstyd i hanba laski!! Odlozylybyscie kase i kupily normalnie w sklepie, a nie ladujecie kieszenie zlodziejom!!!

Jakby były lepsze zarobki to byśmy kupowały w drogeriach :P A poza tym co: każdy sprzedawca kosmetyków na allegro to złodziej z Holandii? :P

Jak uwazasz, ze za malo zarabisz to zrob cos z tym, a nie kupujesz kradzione kosmetyki. Wstydz sie! Nie napisalam nigdzie, ze wszyscy to zlodzieje, ale ciagle uwazam, ze wiekszosc, bo znam sytuacje z innej strony niz ty i wiem, ze wszystkie proszki, markowe kosmetyki itp. sprzedawane na allegro, polskich targach itd. to kosmetyki kradzione.

to ja wam powiem skad te na Haha dobre. :p Mówisz, że kradzione tak? I wszyscy na allegro mają te podkłady z Niemiec albo Holandii? Hmm... To może zajdź do najbliższej komendy i powiedz im o swoich przypuszczeniach. :o Czy Ty nie rozumiesz, że dajmy na to w Stanach te kosmetyki są o wiele tańsze niż w Polsce i dlatego na allegro można je kupić za taką a nie inną cenę? :o Człowiek od którego ja kupuję, sprzedaje miesięcznie setki tych podkładów. Sugerujesz, że okradł wszystkie sklepy i hurtownie kosmetyczne w Holandii i Niemczech??? :p Chyba tak skoro co miesiąc wystawia aukcję na 1000 podkładów. :p Ha ha dobre... Się uśmiałam jak nigdy. :p

Angolek, nie podniecaj sie tak tylko czytaj ze zrozumieniem. Pokaz mi, w ktorym miejscu napisalam, ze WSZYSCY to zlodzieje i WSZYSTKIE produkty sa kradzione?? Wyluzuj kolezanko, bo dostaniesz zawalu. Mojego zdania i tak nie zmienie, bo Holandia jest przepelniona polskimi zlodziejami i taka jest prawda. Bardzo czesto ogladajac wiadomosci czy reportaze mowia o tym, bo to jest ogromy problem czy to sie wam podoba czy nie.

\"wiem, ze wszystkie proszki, markowe kosmetyki itp. sprzedawane na allegro, polskich targach itd. to kosmetyki kradzione.\" :P

Przesadzasz moja droga. :) Wszędzie węszysz podstęp. :p Wykończysz się psychicznie, więc lepiej sama wyluzuj. :p Uważasz, że jesteś ok? To dlaczego oskarżasz wszystkie dziewczyny, że kupują kradzione kosmetyki? Masz dowody? Nie masz, więc siedź cicho i nie rób z siebie debilki. :o

Debilke to robisz z ciebie sama, bo tylko krzyczec potrafisz. Poza tym Revlon az tak tani w USA nie jest moja droga. Bywam tam regularnie i wiem o czym mowie. Zanim znow zaczniesz krzyczec i bezpodstawnie sie wymadrzac zajrzyj na ta stronke i pomysl troche http://shopping.aol.com/foundation/foundation-makeup-base-dept-2094/manufacturer-vendors_revlon-REVLO/ Zalozmy, ze czlowiek kupuje te podklady po cenach podanych na tej stronie, gdzie wiec jego zarobek????? Wez kolezanko jedna z druga, troche logiki zanim znow zaczniecie krzyczec.

Gość jezuu ale jestes glupia
podklad kosztuje 12 $ razy mniej wiecej 2,6 to 31 zł. Ale podalas strone sklepu internetowego a nie sadze ze ktos kto sprzedaje 1000 podkladow kupuje to od kogos... raczej woli od producenta duzo taniej... jestes strasznie ograniczona

ps BRAWOOOOO bywasz w USA Naprawde?? jezuu naprawde milo ze sie pochwalilas... To moje odwieczne marzenie bywac regularnie w USA!!!

Gdzie ja niby krzyczę? :p Nie wiedziałam, że pisząc można krzyczeć. :p Ale dzięki, że mi uświadomiłaś. :p A tak poza tym chyba zdajesz sobie sprawę, że jeśli jesteś w hurtowni i kupujesz bardzo dużą ilość jakiegoś towaru to istnieje coś takiego jak rabat. :D No ale nie wszyscy muszą to wiedzieć. :p Poza tym najprościej założyć, że to co tanie jest kradzione. ;)

wybacz, ale oprócz ciebie nikt tu nie krzyczy :P \"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości\" - Terry Pratchett

haha, boisz sie napisac pod wlasnym nikiem i brakuje ci argumentow?:) Dobrze, zalozmy, ze on kupuje gdzies w hurtowni w USA, a gdzie "shipping costs" czyli koszty transportu, bo chyba ptaszki nie przylatuja do nieg z paczuszkami?? :)I sam do samolotu nie pcha sie z 1000 sztuk podkladow za miesiac? I co, powisz mi, ze podklad na przeliczenie kosztuje 31 zl na stronie internetowej, ktora ma zawsze taniej wszystko niz normalny sklep, zalozmy, ze on (po przeliczeniu) w hurtowni je kupuje troche taniej, choc pewnie nie wiele, a w PL sprzedaje je za mniej niz pol ceny rynkowej??? Jestes widze bardzo "madra" :) Nic poza ublizaniem i wrzaskiem nie potrafisz. A szkoda. Moze gdybys wiecej umiala nie musialabys kupowac badziewia z allegro, a chodzilabys do normalnych sklepow.

A poza tym jesteś na pewno inteligentną osobą, więć powinnaś wiedzieć, że koszt wyprodukowania kosmetyku to są sprawy groszowe. Wygórowaną cenę zawdzięczamy marketingowi i pośrednikom przez których ten produkt \"przepływa\". A jak wiadomo każdy chce zarobić- hurtownik, detalista... To wszystko kosztuje, prawda? :p Więc kupując od producenta cena jest co najmniej o połowę niższa. :)

Racja, tylko zauwaz, ze producent "pionkom" nigdy niczego nie sprzeda. Sprzedac moze hurtownik, ktory juz swoja marze ma, nigdy producent. Prosze cie, nie mow mi na czym polega handel, bo trafilas na osobe, ktora zna sie na tym bardzo dobrze:)

I to nie jest badziwie. Używałaś? Wypróbowałaś? Nie? To skąd wiesz, że badziewie? :) Szósty zmysł? :p Wiesz nie wszyscy mają to szczęście, że siedzą w Holandii i zarabiają \"krocie\". :p Ale ciesz się ciesz... Tyle że za pieniądze inteligencji nie kupisz. ;)

jezuu nie musisz tlumaczyc na polski takich zwrotow... nawet jak sie kompletnie nie zna jezyka to takie cos potrafi sobie kazdy sam przetlumaczyc... ale widac ze jestes niedowartosciowana wiec zrobie dobry uczynek: TAK JESTES CUDOWNA BO REGULARNIE BYWASZ W USA!!! JESTES CUDOWNA BO "ZNASZ" ANGIELSKI... JESTES CUDOWNA BO WYDAJE CI SIE ZE COS WIESZ... tak brawo, naprawde jestes wspaniala... ulzylo ci?? Myslisz ze w hurtowni dostaje o pare groszy taniej?? Sprowadza masowo wiec napewno ma znacznie taniej rowniez transport Teraz pomysl bo to co napisze moze byc dla ciebie trudne: Jesli ktos wystawia na allegro 1000 tych podkladow po 30 zł (sama powiedziałaś ze nie posądzasz go o kradzież) To jak on to robi ze za tyle wystawia?? Wiec jednak kradnie co miesiac 10000 podkladow... Hmmm predzej bym podejrzewala ze sa poprostu podrobione

Tak Ty się na wszystkim znasz. :p A skąd wiesz, że ten \"pionek\" nie ma znajomości, co? Dzisiaj się wszystko da załatwić, więc przestań się juz ze mną spierać. Uważam, że nie słusznie rzucasz swoje oskarżenia i tyle. :) Więc lepiej już to zakończmy, bo dalszą konwersację z Tobą uważam za bezsensowną. :)

O moja inteligencje sie nie martw. Widze, ze nalezysz do typu, ktory z braku argumentow bierze sie za ublizanie. Nie rusza mnie to, wiec pisz sobie co chcesz. Z allegro nic nie kupuje, bo nie mam takiej potrzeby. Ja mam swoje zdanie na ten temat, a ty swoje. Koniec.

jezuu ale jestes glupia ona myśli że Ty i ja to jedna i ta sama osoba. :p

Boze, nastepna frustratka :) Co jest z tym forum, ze jesli czlowiek z czyms/kims sie nie zgadza jest zaraz obrzucony blotem. Gdzie je napisalam, ze jestem z tego duma czy cudowna???:D Dobra, koncze tu pisac, bo nie ma to najmniejszego sensu. Kogos moje posty widocznie kluja w oczy...zazdrosc???:) pewnie tak:) Milego wieczoru wszystkim, nawet frustratom:)

Prosze cie, nie mow mi na czym polega handel, bo trafilas na osobe, ktora zna sie na tym bardzo dobrze Dziewczyny zauwazcie ze ona ma ze soba problem, tak jak juz mowilam jest strasznie niedowartosciowana, stara sie przypisac sobie jak najwiecej umiejetnosci, oraz zaimponowac obcym osoba.... Wiesz jestes bogata...(z tego co piszesz) radze isc do dobrego psychiatry... napewno ci pomoze.... (oczywiscie jesli sie nie znasz na zaburzeniach osobowosci lepiej niz on)

Było miło. :p Żegnamy i kłaniamy się. :p podpisano, zazdrosne flustratki :p