Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cellulitowoman

Cellulit-czy ktoś się go pozbył???

Polecane posty

Gość cellulitowoman

Jest już kilka topików o cellulicie,wiem. Niestety na tych topikach pojawiają sie osoby, które dopiero zaczęły się pozbywać tego dziadostwa, albo te które dopiero mają zamiar się za niego wziąć. Nikt nie pisze np po trzech miesiącach jakie widzi rezultaty walki z nim. A mi właśnie chodzi o to, aby wpisywały się osoby, które już dawno zaczęły walkę z cellulitem. Chciałabym wiedzieć jak z nim walczycie, po jakim czasie da się zauważyć efekty i czy są one zadowalające:) Wpisujcie się, bo ja jak wiele dopiero zaczynam tę walkę.

nikt sie nie wpisuje bo nikt nie wygral... jeszcze nikomu nic nie ubylo po domowych kuracjach... daremna walka... jedyny mozliwy sposob to duuzo sportu, jak sie ma same miesnie na posladkach i udach to nie ma szans na pomaranczowa skorke, inaczej jesli ktos ma tendencje to zadne kremy, maseczki i masazyki tego nie naprawia.. przykre ale prawdziwe..

Gość kurczaki pieczaki
muszę Cię rozcarować. Ja jestem bardzo wysportowana, a to śiwnstwo mam :)

Gość cellulitowoman
😭

do kurczaczka.. to pomysl co bys miala gdybys nie cwiczyla.. :) ja tez mam :( ale jak cwicze to zawsze mniej (ale nie da sie tego pozbyc aerobikiem tylko ciezka praca na silowni :)) poza tym efekty daja bicze wodne (ponoc :))

Gość kurczaki pieczaki
dziewczyny, ja jestem zalamana. jestem naprawde bardzo szczupla- nosze rozmiar 36; ćwiczę 3 razy w tyg na silowni a do tego raz w tyg basen. w domu codziennie jakieś ćwiczenia robię. Do tego wypróbowałam mnóstwo kremów anty i co? Jedno wielkie g... to mi nawet nie zmniejszylo cellulitu a co tu mowic o zniknieciu? eh..... normalnie masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;(

Gość yyyyyyyyyyy
moje drogie wystarczy miesiac diety i codzienny peeling gruboziarnisty np. loreal ....u mnie to zadziałało polecam naprawde :D