Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henkalup

Mam ochote na urozmaicenie łóżkowych ekscesów ale..

Polecane posty

Gość henkalup

się wstydze. moj facet nigdy nie widział mnie w zadnych seksownym wdzianku czy pończochach i boje sie, ze głupio to bedzie wyglądało jak wskocze w pończochach / kostiumie i butach na szpilce do łożka, boje sie, ze mnie wyśmieje albo przyznajmniej dziwnie się poczuje :o

Nie bój się...Może Twój facet się na początku zdziwi, ale uwierz - przyjmie to z entuzjazmem... Ja bym się tylko ucieszył. :)

Gość puszysta onaa
sprubuj:)

Gość nie ma takiej
mozliwosci zeby twoj facet cie wysmial ! uwierz mi ze od tej pory bedzie cie blagal zebys do wyrka wskakiwala w ponczochac i szpilkach !

oj zadziala i to napewno wiem po sobie, bo ostatnio zrobilam taki prezencik swojemu facetowi, oj dzialo sie :P zawsze to mile urozmaicenie :) jesli kocha, to doceni

Nic na siłę:) urozmaicenie musi sprawiać przyjemność:) jeśli tylko nie robisz nic na siłę, bo wyczytałaś w cosmopolitan że tak trzeba, tylko czujesz że to będzie fajne dla Ciebie, albo dla niego będzie tak fajne, że Tobie sprawi przyjemność świadomość tego jak go podniecasz:) Najpewniej będzie fajne dla obojga Powodzenia i odwagi;)

Gość upppppppppppp

Gość upppppppppppp

Gość *Pablo 27*
większe jest prawdopodobieńswto że będzie nakręcony i zajarany niż że nie będzie mu sie podobać Nie przekonasz się jeśli nie sprobujesz... do roboty....zycze powodzenia..i długiej ciężkiej nocy ;-))

Gość Zbyszeek
Gdyby moja dziewczyna założyła maskę z panterki a w ręku trzymałaby pejcza o dł. 30 cm to bez dwóch zdań bym ją wysmiał. Takie rzeczy to tylko z Mariuszem !