Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

W_ojowniczka

chudniemy do sylwestra kto ze mna?

Polecane posty

ja jeszcze nic nie jadlam....wlasnie gotuje sie kapusta kiszona w garnku ale zeby byla mieka itd musze gotowac ja minimum godz:( ma ona 12kcal na 100g ja jem 500g czyli 60kcal

nic nie jadlas wow ja bym nie wytrzymala:O ja zjadlam jak narazie kanapke z szynka z indyka i jablko, aha i jeszcze 1 wafel ryzowy. A jak mysilsz ryz jest bardzo kaloryczny??

troche duzo ma 😭 ale mysle ze jak zjem tak ok 50 g to nie bedzie zle:P staram sie zmniejszac swoje posilki o polowe.

glowa do gory:) damy rade:) Tylko trzeba wprowadzic dobra diete:) np1000 kalorii dziennie??

Gość oliwasprawiedliwa
ale wy jesteście porąbane!!!! 300 kcal, 500 kcal???? 1000 to minimum, żebyście schudły! W pewnym momencie waga stanie w miejscu, a organizm zacznie gromadzić tłuszcz, a spalać mięsnie. Ale wy przecież jesteście najmądrzejsze :O

Gość pani F
dziewczyny mowie wam jak chcecie miec płaski brzuch to zero ziemniaków i pieczywa oraz ryżu i napojów gazowanch i bedzie gut:) aha no i po 18 zeroooooo tylko woda:)

Gość pani F
jak mus to mus ja tez walcze juz od wczoraj i licze na efekty i to szybkie i jak motywacja to motywacja a niech no ktora tylko zrezygnuje to rzuce na nia klatwe hih;p

ahas czyli ryz odpada:( a ja juz zjadlam:O dobra trudno jutro nie jem. Sylwestra spedzam w domu:) Padlo ze u mnie bedzie impreza:) A ty gdzie??

Gość pani F
ja jade do rodziny mojego chlopaka i tam spedze sylwestra. chce wywrzec na wszystkich dobre wrażenie wiec same wiecie

no ja tez jade do rodzine jego...bede 4ni u nich ale sylweser to mam zaproaszenie od ukochanego na bal:) PaniF ile dzieli ciebie z chlopakiem?

Gość pani F
czemu ktos usunąl moje posty? hmm

Gość pani F
a sroka juz mi działa. mnie ? jakies 10 min drogi :)

Dzisiaj jeszcze bede miec malego pieska:) ale sie ciesze:) Musialam sie z wami podzielic moja radoscia:P

oo wspolczuje. Ja tez mialam kiedys psa ale byl chory i tata kazal go uspac. A teraz bede miec takiego malego :D wiesz jak go nazwe:P Tylko sie nie smiej:P Snikers:D:D hehe

dzięki mi narazie dobrze, szkoda że nie mam dobrego humoru, nie chce mi się nawet uczyć, tylko bym płakała:(((