Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany...

czy istnieje jakas szansa ze spotkam dziewice?

Polecane posty

Gość zdesperowany...

... szukam i ciagle bezskutecznie :( jak juz w koncu znalazłem to co z tego ze miala blone jak juz wczesniej zabawiała sie oralnie... chce "czystej" dziewczyny... czy to tak wiele? jestem w stanie ze seksem czekać nawet do slubu...

Gość takw przedszkolu

Gość zdesperowany...
dlaczego jak spotykam interesująca dziewczyne to jest ona zawsze taka młoda... dlaczego kazda na ktora napotykam dawała dupy na prawo i lewo...

Gość widocznie szukasz
w takim miejscu gdzie same dziwy grasuja

Gość tez mam ten problem
spotykam same co stracily cnote jako nastolatki, albo i tak uprawialy oral i petting :(

Gość pytanie zasadnicze
a ty jestes prawiczkiem?? :>

Gość kolejna lala
widocznie nie jestes wyjatkowy i tym jednynym z ktorym warto stracic dziewictwo :P

Gość krycha_stara
czekaj ,skarbie czekaj,na Gogota też czekali

Gość facet nie pieprz
jak ci sie nie podoba to zyj w celibacie albo idz do zakonu

Gość tez mam ten problem
ale widzicie, poznaje dziewczyne, a ona na przyklad ma 19 lat i spala z 4 facetami i wcale kazdego z nich nie kochala i dla niej zdjac majtki przed facetem to zaden problem, nic wstydliwego, nie ma przed tym zadnych oporow z tego co mowi :(

Gość zdesperowany...
nie nie jestem prawiczkiem, mialem dziewczyne z ktora wyprawialem praktycznie wszytsko lecz w pewnym momencie powiedzialem dosc... nie potrafilem pogodzic sie z jej przeszloscia... zawsze tak jest..

Gość tez mam ten problem
a duza miala przeszlosc? to poszukaj sobie teraz dziewczyny rownej sobie, co tez miala jednego partnera, ty jedna partnerke, wiec bedzie uczciwie

Gość pytanie zasadnicze
:D:D:D dobre 🖐️

Gość zdesperowany...
wiem ze to chore, staroswiecki i zapewne nienormalne ale czy naprawde to az tak wiele???

Gość pytanie zasadnicze
Ty, proponuje abys teraz szukal takiej co tez "ma przeszlosc", ale powiedziala sobie dosc i ciebie przetrzyma az do slubu. :classic_cool:

Gość tez mam ten problem
znajdz sobie taka co sie zabawiala tylko z jednym, tak bedzie sprawiedliwie

Gość tez mam ten problem
znajdz sobie po prostu taka dla ktorej bedziesz drugim, a ona tez dla ciebie druga bedzie, to sie pogodzisz

Gość pytanie zasadnicze
A nie pomyslales o tym, ze dziewica moze nie zaakceptowac twojej przeszlosci? I co z tego, ze ja poznasz, jak wszystko sie rypnie. :D

Gość zdesperowany...
wiem ze nie powinienem "czystoci" traktowac jako pierwszorzedny warunek gdy sam robilem juz tekie rzeczy ze sie w glowie nie miesci ale... zrobie dla tekiej dziewczyny wszystko...

Gość pytanie zasadnicze
c00le tura - wyjales mi to z ust :D🖐️ :classic_cool: desperat - a moze ta dziewica bedzie miala gdzies, co dla niej mozesz zrobic, bo i tak bedzie wolala takiego bez przeszlosci. Zauwaz, ze ten bez przeszlosci tez moze dla niej zrobic wszystko, jak sie zakocha. :)

Gość zdesperowany...
stracilem juz tyle lat swojego zycia... szukam, poznaje w koncu interesujaca dziewczyne, (podpytuje... oczywiscie nie od razu) o jej przeszlosc, mija miesiac, dwa... i zawsze wychodzi ze sie szlajała... zawsze... chyba nie ma juz porzadnych dziewczyn... a jesli sa to juz naprawde chyba jakies kaszaloty o masie powyzej 100kg

Gość pytanie zasadnicze
zapomnialam dodac - i kto jest lepsza partia? :classic_cool:

Gość pytanie zasadnicze
To moze zacznij szukac wsrod takich..? :) Ide spac, szkoda sliny. Dobranoc 🖐️

Gość tez mam ten problem
jesli nie jestes prawiczkiem, nie masz prawa wymagac dziewictwa, masz prawo wymagac tylko tyle, zeby miala 1 partnera i nie wiecej, bo sam miales 1 partnerke. wiec szukaj takiej co miala jednego - napewno porzadna

Gość tez mam ten problem
dziewice zostaw dla prawiczkow, a sam wez sobie taka co miala jednego, bedzie uczciwie i sprawiedliwie

Gość kolejna lala
Problem nie polega na tym, ze nie ma takich dziewczyn. Znam ladne dziewczyny w wieku 24 i 25 lat, ktore sa dziewicami bo szukaja i czekaja na tego jedynego. Problem jest w tobie - nie mozesz zniesc mysli, ze osobe ktora kochasz ktos dotykal i piescil przed toba. Nie wiem jakie zdanie bym miala gdyby moj mezczyzna mial jakas przede mna. Jestem strasznie zazdrosna wiec mozliwe ze mialabym ten sam problem co ty, ale na szczescie poznalismy sie w mlodym wieku i oboje bylismy dla siebie tymi pierwszymi. Powodzenia w szukaniu chociaz znajac przewrotnosc losu to jak bedziesz szukal to jej nie znajdziesz. Odpusc troche a sama wpadnie w twoje ramiona.

Gość tez mam ten problem
jak poznasz dziewczyne, ktora naprawde pokochasz to jej przeszlosc (oczywiscie niezbyt bujna) nie bedzie ci przeszkadzala chyba. ale masz teraz prawo wymagac od dziewczyny zeby miala jednego partnera, bo dziewictwa juz nie masz prawa wymagac, bo miales juz 1 partnerke

Gość zdesperowany...
kolejna lala.... nic dodac nic ując do Twojej wypowiedzi... ech...

Powiem ci tylko jedno ze jestes typowym szowinista ktory sam sie grzal na lewo i prawo a od dziewczyny wymaga zeby byla dziewica orleanska.Zeby bylo jasne jestem mezatka a dziewictwo stracilam ze swoim mezem jestem z tego dumna bo on tez przedtem byl prawiczkiem i to jest sprawiedliwe ,a nie to czego ty wymagasz.Sam nie jestes nieskalanie czysty przypominam ze pisalaes o lasce z ktora to ponoc robiles wszystko.Zastanow sie co piszesz zanim to zrobisz i postaraj sie byc barzdiej obiektywny w swoich opiniach.Zyczliwa!!

Sam nie jestes bez skazy a szukasz dziewicy.Zeby bylo jasne sama jestem mezatka i dziewictwo stracilam ze swoim mezem a przedtem on tez byl prawiczkiem i to jest sprawiedliwe.Natomiast ty grzales sie na lewo i prawo( piszac ze miales laske z ktora robiles wszystko )wymagasz zeby dziewczyny byly dziewicami.Badz sprawiedliwy i szukaj takiej ktora ci w tych sprawach dorowna i to bedzie sprawiedliwosc. a swoja droga jak w tych czasach mozna znalezc dziewice skoro juz zaczynaja majac kilkanascie lat ,badz realista bo inaczej zostaniesz sam.