Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany...

czy istnieje jakas szansa ze spotkam dziewice?

Polecane posty

Gość tez mam ten problem
ja jestem prawiczkiem, i nie mowie o seksu w jednym zwiazku, tylko o wielu facetach, przygodach, seksie bez milosci dla samego seksu np. z przyjacielem. dla mnie to porzadne nie jest

przepraszam, odnosiłem się do wypowiedzi faceta który robił z laską wszystko, ale zbrzydła mu bo nie była dziewicą. Jeśli jesteś prawiczkiem to szukaj, twój wybór.

ja pierdole ale macie problem... jestem 17-latka, chodze do liceum, seks jest tematem ktory slyszy sie na kazdym kroku, w pierwszej klasie 50% dziewczyn nie jest dziewicami, w drugiej 85%, a w trzeciej lepiej nie wspominac ;) obecnie znalesc 18letnia dziewice bedziesz mial problem a co dopiero 19-20.... pogodz sie z tym! pozatym wyobraz sobie sytuacje ze dziewczyna byla dajmy na to dziwka, puszczala sie, ale postanowila z tym skonczyc, zakochala sie w tobie, a ty w niej, zostawisz ja z tego jednego powodu :/ CHORE!!

Gość tez mam ten problem
ja szukam porzadnej dziewczyny, zaakceptowalbym 1, gora 2 partnerow wczesniej i tylko wtedy gdy kazdy z nich to byl partner z milosci, w zwiazku

dla niektórych ważne jest to czy dobrze się z nia czuje, czy mają wspólne tematy do rozmów, wspólne pasje, czy \"chemia iskrzy\" czy czuje się zakochanym, miłość uczucia... dla innych czy jest zgrabna i seksowna, czy ma ten czy inny kolor włosów, czy ubiera się tak czy inaczej... a są też tacy dla ktorych jedynym kryterium jest dziewictwo, jak dla mnie to rodzaj fetyszyzmu. Ale jeśli to ma uczynić szczęśliwym, to dokąd nikogo nie krzywdzi(na przykład raniąc uczucia rozstaniem, bo miała wcześniej kilku partnerów, o czym sobie po jakimś czasie przypomniał) to prywatna sprawa. Czego oczekujesz wałkując ten temat w kolejnym wątku po raz kolejny?? Zdanie innych osób już poznałeś.

Gość tez mam ten problem
dla mnie dziewictwo nie jest az tak wazne, ale, zeby nie miala wczesniej za wielu partnerow oraz seksu bez milosci na koncie to juz wazne. chodzi o wzorcowe prowadzenie

jezeli z milosci to juz bedzie zajeta, chyba chciales napisac z zauroczenia bo to przechodzi a milosc nie :P

Gość Swiatełko w tunelu
Ja jestem dziewico a to tylko Dlatego ze moji rodzice liczo na to ze dopiero cnote strace po slubie a nie tak jak moja siostra przed slubiem w ciozy była albo mój brat a we mnie nadzieje majo heh moze to i smieszne ale tak jest :)

Gość tez mam ten problem
mylisz sie, mozna kochac w swoim zyciu kilka osob. a dziewczyny, ktore uprawialy seks z samego pozadania i zauroczenia mnie nie interesuja. Prawdziwa kobieta nie zna smaku seksu bez milosci

uwierz mi że znam bardzo porządne kobiety które miały więcej niż 2 partnerów, znam jednak i takie które wyszły za maż będąc dziewicą, a potem... mąż miał problemy z przechodzeniem przez pokój bo rogami tłukł żyrandol ;)

Gość Swiatełko w tunelu
Ja jestem dziewico i moze kolezanko mówio mi ze niewiem co trace a ja im na to ze jednak nieee bo jak kochac sie to z osoba która sie kocha i z która bede do konca zycia i takiemu facetowi sie oddam :)

Gość tez mam ten problem
ja nie twierdze, ze kobieta, ktora miala wiecej niz 2 partnerow nie jest porzadna (jesli ma iles juz tam lat to taka liczba jest normalna, nie ma w tym nic dziwnego, ze kobieta byla nawet w kilku powaznych zwiazkach i byl w nich seks) , ale do prawiczka to taka nie pasuje. Prawiczek i kobieta co miala wczesniej 4 partnerow - zwiazek bez sensu

Wcale nie przecze ze tak moze byc i jak najbardziej jestem przeciwniczka takich kobiet ktore daja na lewo i prawo twierdzac ze maja na to prawo.Ale niestety coraz zadziej spotkac taka ktora szanuje sie pod tym wzgledem.

Gość tez mam ten problem
mnie interesuja tylko takie, ktore sie szanuja pod tym wzgledem i nie znaja smaku seksu bez milosci

lilkusia.. to nie wiem do jakiego Ty liceum chodziłaś... jakiś ja dziewictwo straciłam po pierwszym roku studiów i wyjątkiem nie jestem :O

Kocha sie tylko raz, reszta to zauroczenia, bo takowe moze przetrwac nawet kilka lat. Swiatelko- nigdy nie masz pewnosci co czuje druga osoba, mozesz byc z kims pare lat, ozenisz sie, a potem wszystko sie spierdoli... wiec po co celibat? trzeba kozystac z zycia, ma sie tylko jedno ;)

Gość tez mam ten problem
a mnie interesuja tylko dziewczyny, ktore sie wzorcowo prowadza, i stawawiaja dobre prowadzenie sie, moralnosc, cnotliwosc ponad seks

Gość Swiatełko w tunelu
masz racje ale wiesz :) Dla faceta z którym sie ozenie bedzie to miła niespodzianka a jesli bedzie rozwód to po rozwodzie inne zycie zaczne :) i moze niebede miała błony dziewczej ale w srodku w sercu bede dalej tą samą dziewicą :)

Gość guzik z pętelką .
A ja jestem dziewicą, bo jakoś tak wyszło. :O Wcale tego faktu nie gloryfikuję. Właściwie to chciałabym już mieć kogoś, z kim mogłabym to dziewictwo stracić i wreszcie normalnie uprawiać seks, bo już czasem sama z sobą nie wyrabiam. :P Ale za żadne skarby nie chciałabym trafić na, jak to facecik powiedział, fetyszystę dziewictwa. :O

LO najlepsze w miescie pod wzgledem nauki i zdawalnosci matur :) tez mam ten problem- w kolko powtarzasz to samo.... jakby s tylko zrobil \"kopjuj+wklej+ moze jakies szersze wypowiedzi? w duzej czesci sie zgadzam. rowniez uwazam ze dziewczyna powinna prowadzic sie kulturalnie i seks uprawiec tylko w zwiazku. Niestety obracajac sie w towarzystwie rowiesnikow widze jaka jest obecna sytuacja... coraz czesciej nawet slyszy sie o dewiacjach zwanych trojkatami i seksie gropowym....

Gość tez mam ten problem
ja nie jestem fetyszysta dziewictwa, mimo, ze jestem prawiczkiem. ale przeszlosc seksualna kobiety ma dla mnie ogromne znaczenie

guzik z pętelką .. powiem Ci że warto czekać... ja z pewnym Panem byłam 3 lata i nic.. poznałam innego Pana i sobie nie wyobrażam jak mogłabym z kimś innym... :)

Gość tez mam ten problem
zrozum, ze chce miec porzadna dziewczyne, nie chce takiej co np. uprawiala seks grupowy

Gość guzik z pętelką .
pistacja87 - tyle że ja od Ciebie jestem sporo starsza i dotąd w żadnym związku nie byłam. Ile można czekać? Tym bardziej, że nie czekam bo tak chcę, tylko zwyczajnie nie mam faceta.

lilkusia no ja tez chodziłam do najlepszego liceum w moim mieście (w Katowicach) każdy z nas maturę zdał, ale dziewczyny się szanowały..nie mówię że wszystkie w klasie/ równoległych klasach były dziewicami ale większość na pewno.. chociaż jak patrzę na gówniary w gimnazjach to podejrzewam, że mają dłuższy staż współżycia niż niejedna studentka :D wydaje mi się, że to wszystko leży w kwestii wychowania, samoświadomości i dojrzałości zarówno psychicznej jak i fizycznej.. jeśli kogoś w wieku 15 lat tak już korci żeby sie z kimś przespać..proszę bardzo ale mnie wnerwia jak później taka hot15 pisze na kafe jest w ciąży a wcale nie chce... za głupotę się płaci..

guzik z pętelką.. jedna rada.. jak szukasz to nie znajdziesz :D ja tak intensywnie szukałam 10 miesięcy, a jak się poddałam to sam się napatoczył :D:D:D

rozumiem doskonale, jednak w kolko powtrzasz: dziewicy, dziewicy, dziewicy... Jesli sie zakochasz naprawde to nie bedzie mialo znaczenia wiec przestan, zeby 17 latka tlumaczyla to starszemu facetowi ==\'

Gość tez mam ten problem
guzik z petelka - jak chcesz to strac dziewictwo bez milosci, ale zrozum, ze potem nie kazdy facet cie zaakceptuje i bedzie cie chcial, bo wielu jest facetow co kijem nie tknelo by dziewczyna, ktora cnote stracila bez milosci

Gość tez mam ten problem
wcale nie szukam dziewicy, nie stawiam to jako koniecznego warunku