Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fall Start

Jak go sprawdzić ?

Polecane posty

Gość kup nową karte
kup sobie nowy pakiet startowy z nowym numerem telefonu i zacznij z tego numeru pisać do niego smsy w stylu: kiedy się znowu spotkamy? tęsknisz za mną?, oczywiście nie podpisując się. zobaczysz co będzie ci odpisywał a to mniej więcej da ci obraz na to czy faktycznie ma zadatki na zdrajce.

Gość Fall Start
Kiedys tak zrobiłam. Napisałam z obcego telefonu. Odpisał że to chyba pomylka. Ale to mnie niezbyt przekonało..

Gość przejrzyj
telefon. jak pojdzie do kibleka.

Gość Mr. Smiths
to kolejny wyjatek ktory potwierdza regułe ze kobiety wolą drani.

Gość ---aniol --
dreszczyk emocji zawsze kobiety podnieca i intryguje

Gość *Pablo 27*
jestem za szczeroscia i wiernoscia w zwiazku chociaz kamerka albo jakis detektyw gdyby sie wydalo bylyby dla mnie rownoznaczne z brakiem zaufania...lecz z drugiej strony to dowod na to ze komus na nas zalezy....jednak daloby mi to do myslenia i innaczej bym patrzyl juz na taka osobe Na poczatek proponuje ....nowy nr startowy i kilka smskow....ze niby jakas kolezanka z pracy...tajemnicza napalona wielbicielka...spotkanie w ciemn..sex itp...jesli koles bedzie odpisywal i bajerowal to koniec kropka...sprawa jest dla mnie jasna...dodatkowo w tych smsach mozesz zapytac czy ma kogos..czy jest w jakims zwiazku...czy kogos kocha itp... detekty i kamerki to juz ostatecznosc...jakbys szukala dowodow na sprawe rozwodową Zycze powodzenia i mam nadzieje ze twoje podejrzenia sie nie sprawdza i koles okaze sie wierny ;-) 3maj się

Gość Fall Start
Wiecie, rypie sie nam ogromnie. Od tamtej pory nie spalismy ze sobą. A zawsze w stosunku do niego byłam erotomanką. On cos zaczyna, głaska kizia chce ale go spławiłam, nad ranem też, że spóźnie się do pracy. wczoraj tez i dziś tez. No jakoś teraz nie mogę sie złamać. A on nie moze sie do tego przyzwyczaić bo zawsze było inaczej, wczoraj nawet zapytał czy to poczatek końca.. On ma ciężki charakter i ja też. Ja bardzo zaborcza, chcę tylko dla siebie ale to chyba nic dziwnego. Wczoraj jak byłam u niego w domu, w kuchni na oknie leżała moja frotka, pewnie znalazł w łóżku bo jak u niego śpie i mam włosy związane to mi spada, a na tej mojej brązowej frotce leżała jakaś inna jaskrawo zółta frota NIE MOJA !!! Strasznie mnie nerwa tłukła przez chwile. Pewnie pomyślał ze to moja, ale ona przeciez nie jest moja. Nie pytałam go.. Bałam sie, choć i tak pewnie by mi prawdy nie powiedział. Potem sobie pomyślałam że może znalazł ja gdzies tak po prostu jeszcze może po byłej żonie, albo że córka jego lat 17 zgubiła, a on znalazł i pomyślał że to moja. Dlatego własnie potzrebuje jakiegoś detektywa, albo kamerkę, albo podsłuch, żeby mieć czarno na białym. Nie do rozwodu, żeby mieć korzyci finansowe czy coś, po prostu chce to zobaczyc na własne oczy i wtedy bedzie koniec...

Gość ale_ale
jak nie potrafisz odejść bez dowodów to zostaje detektyw. Jak dostaniesz zdjęcia to od razu ci przejdzie.. albo okaże się że nie kłamie http://www.detektyw24.pl/zdrady.php

Gość GERMANO.PL
http://www.germano.pl profesjonalne podsłuchy, mini kamery, lokalizatory, dyktafony i wiele innych. ZAPRASZAMY

Najlepsza rzecz pod słońcem to key logger. Wygląda jak zwykła złączka. Podłączasz między komputerem a kablem od klawiatury. Wszystkie znaki wystukane na klawiaturze, zapisują się na keyloggerze. Chyba, że chłopak używa laptopa. Generalnie już dawno powinnaś była go rzucić. Przynajmniej na jakiś czas. I nie wracać od razu do niego. Tak aby poczuł co stracił. Za bardzo pokazałaś jemu, że ma Cie w garści i robi z Tobą co chce. Pozdrawiam.

"Na poczatek proponuje ....nowy nr startowy i kilka smskow....ze niby jakas kolezanka z pracy...tajemnicza napalona wielbicielka...spotkanie w ciemn..sex itp...jesli koles bedzie odpisywal i bajerowal to koniec kropka...sprawa jest dla mnie jasna...dodatkowo w tych smsach mozesz zapytac czy ma kogos..czy jest w jakims zwiazku...czy kogos kocha itp..." Nie sądzę, żeby był takim idiotą, żeby dał się na to złapać.

Gość ano ciekawe ciekawe
to temat z 2007 r!!!!

Gość Miewiórka
Nowy nr startowy nic nie da, tylko wzbudzi jego podejrzenia i wtedy nic się nie dowiesz. Trzeba pokorzystać z jego kompa, ale nie po to, żeby go sprawdzić, tylko żeby sprawdzić reakcję. Kilka razy poproś go, żeby dał ci skorzystać ze swojego profilu na facebooku, ewentualnie szybko zajrzyj na historię

Gość Meserat
Rada jest jedna - program szpiegowski NinjaLogger. Nie widzę innej możliwości, zresztą pozostałe opcje są mało pewne.