Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciakiciak2007

Pomocy

Polecane posty

Gość kiciakiciak2007

Ile może się spóźnić okres ... mam niereg. 31-33 cykle teraz już 6 dni opóźnienia ile mam czekać ...byłam chora przez tydzień miałam antybiotyki teraz się denerwuję strasznie:( zrobiłam 2 testy sikane -neg. dla pewności , ile czekac co zrobić? POmóźcie

Gość Ile ty gówniaro
jedna masz latek co 15 16?? Najpierw naucz sie samej siebie i swojego ciała!!!!!!!!! A poźniej sie pierdol na prawo i lewo!!!!!!!!! test sikany :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D piekawe jaki to jest??? Jakaś nowa metoda?? Gówniaro ty jedna!1 brzydze sie takimi idiotkami jak ty

Gość SanSan
juz o to pytalas i dostalas odp czasami tak jest ze podczac choroby cykl nam sie przedluza pciozytaj sobie w necie troche a nie zadawaj 100 tych samych pytan jak masz watpliwosci idz na test z krwi

Gość mikamiku
jezeli bylas chora i mialas goraczke to faktycznie moglo sie cos poprzestawiac test piokazalby juz ciaze, moj np pokazal na 4 dni przed spodziewana @ juz a Ty jestes tydzien po poczekaj jeszcze pare dni i idz do gina, moze da cos na wywolanie, no luteine albo idz na test z krwi