Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myśleć

CO O TYM MYŚLEC?

Polecane posty

Gość co o tym myśleć

Moja kuzynka z mezem mają core niespelna 2letnia i wlasnie sie dowiedzialam ze beda mieli drugie dziecko. Maja co prawda swoje mieszkanie, ale malutkie 2 pokoiki, z kasa tez u nich ciezko, 1 z nich pracuje i to za nieduzo ponad 1000. Zastanawiam sie czy oni nie boją sie jak sprostają drugiemu dziecku. ja i moj facet (jeszcze nie maz) oboje pracujemy, mieszkamy razem i nie wyobrazamy sobie jak jeszcze mielibysmy utrzymac dziecko.. a co dopiero dwa. Co o tym myslicie?

Po pierwsze to chyba nie Twoja sprawa, po drugie może to była wpadka, po trzecie jeśli nie wpadka to widocznie tak bardzo się kochają, że nie straszne im problemy finansowe i mieszkaniowe :-) A po czwarte to miłego dnia ;-)

Gość co o tym myśleć
Dodam ze dziecko bylo planowane, a kuzynka odeszla z pracy (ledwo zdazyla wrocic po 1) bo nie moze w ciazy pracowac. ps. sorki za błąd

Tak na marginesie, jak ja się urodziłam, to cisnęliśmy się w cztery osoby w jednym małym pokoju, od tej pory kilkakrotnie się przeprowadzałam na coraz większe i większe mieszkanie, ale właśnie do tej pierwszej klitki mam największy sentyment... Jaka ja byłam wtedy szczęśliwa... :-)

Gość co o tym myśleć
Ale ja jej nie potępiam, ciesze sie :) Tylko sie zastananwiam jak sobie poradzą...