Jamajka200 0 Napisano Listopad 20, 2007 Dziś rano jak wstałam z łóżka strasznie zakręciło mi sie w głowie że aż się przewróciłam i na kilka sekund zemdlałam....dzisiaj nie mam wogóle humoru, jest mi smutno i chce mi sie płakać...wydaje mi się że jest mi niedobrze...nie wiem może sobie wmawiam....ale myślę o tym że mogę być w ciąży...chociaż z drugiej strony objawy chyba nie występują tak wcześnie....kochałam się z moim chłopakiem (w prezerwatywie, bo odstawiłam tabletki) ale może coś tam było nie tak?? Ale przecież to było w sobotę....dwa tygodnie temu tez uprawialiśmy sex wprawdzie bez gumek ale po pierwsze ja miałam okres a po drugie on nie miał wytrysku....jejku nie wiem co mam myśleć...może za bardzo panikuje.... ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamajka200 0 Napisano Listopad 20, 2007 co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czaseeeeem Napisano Listopad 20, 2007 Czasem , gdy zbyt gwałtownie wstanie się z łózka, może to spowodowac omdlenie. Po odstawieniu tabletek pomyśl o dodatkowym zabezpieczeniu oprócz preatyw. Twraz nie jestes w ciązy, tak myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamajka200 0 Napisano Listopad 20, 2007 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. 0 Napisano Listopad 20, 2007 Nie sądzę, żeby to były objawy ciązy, ale jak za pare dni nie przejdzie to pomyśl o teście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamajka200 0 Napisano Listopad 20, 2007 Słyszałam że jak sie odstawi tabletki anty to dziewczyna jest wtedy bardziej płodna, a znowu gdzieś indziej czytałam że po odstawieniu tabletek organizm musi się przyzwyczaić do braku tabletek i płodnośc powraca dopiero za jakiś czas....co jest prawdą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szajn Napisano Listopad 20, 2007 mysle,ze moze to byc spowodowane odstawieniem tabletek-hormony Ci 'skaczą' i dlatego źle sie czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deggialka Napisano Listopad 20, 2007 spokojnie :) mi kazdego ranka kreci sie w glowie jak wstaje z lozka... a z doswiadczenia wiem, ze jesli ma sie jakies podejrzenia co do ciazy to nagle pojawiaja sie wszystkie mozliwe objawy :) narazie nie masz sie czym przejmowac- wiem, ze to sie latwo mowi, ale uwierz mi, ze objawy tak szybko nie wystepuja :D trzymaj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamajka200 0 Napisano Listopad 20, 2007 tez mi sie tak wydaje, że jak juz by COŚ było to za pare tygodni a nie już....ale wiesz głupie mysli chodza po głowie :/ pozdrowionka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach