Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jamajka200

co mi jest????

Polecane posty

Dziś rano jak wstałam z łóżka strasznie zakręciło mi sie w głowie że aż się przewróciłam i na kilka sekund zemdlałam....dzisiaj nie mam wogóle humoru, jest mi smutno i chce mi sie płakać...wydaje mi się że jest mi niedobrze...nie wiem może sobie wmawiam....ale myślę o tym że mogę być w ciąży...chociaż z drugiej strony objawy chyba nie występują tak wcześnie....kochałam się z moim chłopakiem (w prezerwatywie, bo odstawiłam tabletki) ale może coś tam było nie tak?? Ale przecież to było w sobotę....dwa tygodnie temu tez uprawialiśmy sex wprawdzie bez gumek ale po pierwsze ja miałam okres a po drugie on nie miał wytrysku....jejku nie wiem co mam myśleć...może za bardzo panikuje.... ??????

Gość czaseeeeem
Czasem , gdy zbyt gwałtownie wstanie się z łózka, może to spowodowac omdlenie. Po odstawieniu tabletek pomyśl o dodatkowym zabezpieczeniu oprócz preatyw. Twraz nie jestes w ciązy, tak myślę.

Nie sądzę, żeby to były objawy ciązy, ale jak za pare dni nie przejdzie to pomyśl o teście :)

Słyszałam że jak sie odstawi tabletki anty to dziewczyna jest wtedy bardziej płodna, a znowu gdzieś indziej czytałam że po odstawieniu tabletek organizm musi się przyzwyczaić do braku tabletek i płodnośc powraca dopiero za jakiś czas....co jest prawdą???

Gość szajn
mysle,ze moze to byc spowodowane odstawieniem tabletek-hormony Ci 'skaczą' i dlatego źle sie czujesz

Gość deggialka
spokojnie :) mi kazdego ranka kreci sie w glowie jak wstaje z lozka... a z doswiadczenia wiem, ze jesli ma sie jakies podejrzenia co do ciazy to nagle pojawiaja sie wszystkie mozliwe objawy :) narazie nie masz sie czym przejmowac- wiem, ze to sie latwo mowi, ale uwierz mi, ze objawy tak szybko nie wystepuja :D trzymaj sie :)

tez mi sie tak wydaje, że jak juz by COŚ było to za pare tygodni a nie już....ale wiesz głupie mysli chodza po głowie :/ pozdrowionka :-)