Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze odpowiedzz

Czy powinnam sie martwic??

Polecane posty

Gość prosze odpowiedzz

moja 3 miesieczna corka zasypia okolo 21, 22... potem budzi sie okolo 4, 5 je.. i spi do 10... Czy nie je zbyt malo jak na ten etqap.... ?? To trwa od okolo tygodnia wczesniej jadla 2 razy... w nocy a z rrana budzila sie co 2 h i spala do 12 po poludniu... Przybierala dotuychczas na wadze bardzo ladnie.. Mam nadzieje, ze to nic zlego tylkoo po prostu zaczyna sie regulowac:)

Gość prosze odpowiedzz
acha.. zapomnialam dodac ze corka zaczla ssac kciuka.. i boje sie, ze ssaniem zastąpila sobie ejdzenie.. bynajmniej wydluzyla okres miedzy karmieniami... co Wy na to??

Absolutnie nie masz się czym martwić mamusiu :) Moja córeczka odkąd skończyła 2 miesiące przestała wogule jeść w nocy :) Ostatni posiłek był o godz.22.00-23.00 a potem dopiero karmiłam ją na śpiąco około godz.8.00 :) Wszystko wskazuje na to, że właśnie Twoje maleństwo zaczyna sobie regulować tryb nocnego karmienia z czego powinnaś się cieszyć, bo niektórym mamusiom ciężko jest skończyć z nocnym jedzeniem maluszka :) Ja na początku też się martwiłam, że moja córcia za mało je ale lekarka bardzo szybko mnie uspokoiła twierdząc, że dziecko nie da się zagłodzić i jeżeli córeczka odczuwałaby głód w nocy to na pewno skutecznie dałaby mi o tym znać ;)

Gość prosze odpowiedzz
Tak tez myslalam, ale obawy zawsze sa.. pomyslalam, ze sie upewnie... :) Tak dziwnie w koncu zasypiac w lozku z mezem.. :) Ok dziekuje pozdrawiam..

Heheh wiem, że to takie dziwne uczucie kiedy czytasz lub słyszysz od innych mamuś jak to je dzieci budzą w nocy co 2 godz.i nie wiedzą jak je tego oduczyć, a Twoje dziecko samo zaczęło przesypiać całe noce :) Ale trzeba korzystać z tego :):):) Wszystkiego dobrego dla Maluszka 🌻