Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janusz41

czy to normalne?

Polecane posty

Janusz, może nam trochę opowiesz, jak doszło do tej bardzo emocjonalnej wymiany SMS-ów ?. To mogłaby być bardziej ciekawa historyjka, niż to że chcesz laskę przelecieć, bo cię hormony już całkiem oślepiły ;)

żonka, nie moja z resztą, nigdy nie postawiłem takowej tezy. Jestem raczej szorstkim, odpychającym, nienasyconym, napalonym ... już nawet sam nie wiem czym ? :(

No dobra niech będzie, mogę być popychający lub pociągający, czasem wrażliwy, delikatny, romantyczny, emocjonalny, rozmarzony, czuły, wyrozumiały, nienatarczywy itd itp... ;)

żona, tak mówisz, bo mnie nie znasz hehe ;) P.S. Przepraszam, że piszę z małego ż , ale na mojej klawiaturze dużego nie ma. I tak się napracowałem, aby mieć choć kilka polskich literek

Ach myszko nie moja, historia się skończy tak samo jak wiele innych. Oni się spotkają w połowie drogi, jeszcze się dobrze nie przywitawszy zerwą z siebie ubrania, najarani nie do opisania, padną na wyrko, o ile wogóle zdąrzą do takowego dotrzeć. Bo nie należy zapominać, że od drzwi hotelowego pokoiku do łóżka droga jest niezwykle daleka. A stojąca pałka Janusza, może bardzo przeszkadzać w kroczeniu do przodu. Całą noc będą odbywać stosunek za stosunkiem, będą się zapewniać, jakie to uczucia jedno do drugiego żywi. Rano zjedzą śniadanko, potem jeszcze jeden strzemienny numerek i każdy pojedzie w swoją stronę. Potem będą wymieniać coraz rzadsze SMS-y, wykręcając się różnymi pozorowanymi objektywnymi przeszkodami, aż kiedyś kontakt całkowicie się urwie. Po pewnym czasie, Janusz założy na forum erotycznym temat: \"czy to normalne\" i historia się powtórzy. To przecież takie proste i oczywiste. Sama proza życia. ;)

Gość widze że wiele osób
ma podobne doświadczenia :) Internet zbliża ludzi przynajmniej na jakiś czas niektórych ;)