Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gander Kobieta

Jak to sie mogło stac?

Polecane posty

Gość Gander Kobieta

Z reguły jestem bardzo ostrożna dziewczyną, nie ulegam wpływom chwili i nie pozwałam sobie na zapomnienie. Wiem,że po tym co tutaj napisze wszyscy beda mnie wyzywac od najgorszych ale jestem w ciązy. W zasadzie nic w tym dziwnego gdyby nie fakt, że nie mam męża a chłopak z którym sie przespałam nie ma o tym wszystkim pojęcia. Poprostu to była miła chwila na imprezie, nie bylismy trzeźwi, i stało się. Jak ja to powiem rodzinie. Co z moimi studiami. Będę mamą a jedyne co wiem o ojcu mojego dziecka to to, że ma na imie Mirek i studiuje informatykę. Jestem okropna:(Nie chce mi się na siebie patrzec

Życie...jest takie zaskakujace:( mam nadzieje ze to prowokacja ,a jak nie...to masz mega pecha:( Po1.nie pij!!!!

jak to jest, że ktoś kogoś bzyknie na dyskotece pod ścianą, czy na imprezie po pijaku i zachodzi w ciążę?? a ludzie latami dzieci robią i zrobić nie mogą :o

Gość Gander Kobieta
Chciałabym, zeby to był sen ale to prawda. Mysle, ze po tym wszystkim jestem skończona, że nikt nie bedzie chciał mnie znać. Zwłaszcza moi rodzice.:(

Gość gg5555555555
moze popros mirka o kase na zabieg jesli nie chce byc ojcem i placic alimentow

Gość trykimiki
...a może tak wypadałoby się odezwać do tego chłopaka???masz chociaż jakiś namiar na niego???

własnie meaa jak to jest...:( mam znajomą która stara sie od lat i nic:( a tu prosze jedna impreza,sex po alkoholu a panienka juz jest w ciązy...

rodzice to rodzice. napewno nie przestaną cię kochać. na początku będą pewnie w szoku, ale jak się oswoją to zobaczysz, że świata poza wnukiem nie będą widzieć :) ułoży się, zobaczysz

Gość wiesz moze byc tragicznie
ale moze sie okazac ze Mirek to facet dla siebie, poznacie sie blizej, pokochacie, bedziecie mieli dziecko. On bedzie sporo zarabial jako informatyk, Ty skonczysz studia np zaocznie i wszystko sie ulozy :) Po pierwsze odezwij sie do niego i szczerze porozmawiaj

Gość Gander Kobieta
Bedę musiała pogadać o tym z moją koleżanka bo to jej znajomy. Wtedy się wszystko wyda. Zniszcze mu zycie i on mnie znienawidzi, ja go tak naprawde nie znam połaczył nas seks na jedna noc tyle! Co ja mu powiem hej będziemy mieli dziecko, no to spoko ja sie wprowadzam a ty idz do pracy i utrzymaj nas? On studiuje ja też. Dlaczego jestem taka głupia

Gość Gander Kobieta
Tak moi rodzice. Nie chce sie o tym rozpisywać ale są to osoby na wysokich stanowiskach w moim mieście rodzinnym sa bardzo znani. Kiedy się o tym dowiedzą zacznie się, że jestem nieodjrzała, nieodpowiedzialna i jak bardzo ich zawidołam. Ludzie bedą gadać że z takiej rodziny , taka ułożona i zaszła w ciąże. Będę wytykana placami. Chciałabym cofnąc czas.

Gość trykimiki
ale już nie cofniesz niestety,czas się pogodzić z zaistniałym faktem:O

Gość trykimiki
a ludzmi się nie przejmuj.......nie warto

gender - przede wszystkim to nie jest tak, że to ty zniszczysz mu życie do zajścia w ciążę potrzeba 2 osób, wiec oboje sobie nawarzyliście piwa musice spróbować wspólnie podjąć decyzję i koszty decyzji, jakakolwiek by nie była, dzielić na pół

Gość Gander Kobieta
Boje sie nie wiem jak ja to zorbie mam stanąć przed nim i powiedziec, będziemy mieli dziecko.Juz widze radość na jego twarzy.Jeśli wogóle będzie chciał mnie znac.

Gość Gander Kobieta
Chciałabym dodac, że aborcja w grę nie wchodzi, nie usune tego dziecka juz wolałabym oddać do adopcji.

Gość trykimiki
no wiesz radosny to on nie musi być koniecznie,ale w końcu sama sobie dziecka nie zrobiłas!!!!!!to przecież jasne!!!ze niby nie wiedział czym to grozi????chyba raczej oboje wiedzieliscie...\ wnioskuje,że zdecydowałaś się urodzić wiec nie pozostaje nic innego jak poważnie porozmawiać z owym Mirkiem o tym co się stało....

Gość przede wszystkim2
Niby po co masz mówic kumpeli że potrzebujesz namiary na faceta bo jesteś w ciąży ?! Chyba wystarczy jej powiedziec że chcesz go jeszcze raz spotkac ....no nie ?! Zresztą zanim przekażesz mu tą wiadomośc to się moze upewnij co do tej ciąży (test z apteki, test z krwi) Ile w ogóle jestes czasu [po terminie miesiączki ?! Może to wszystko przedwczesny alarm ?! Miesiaczka czasem sie spóźnia a i nawet w pierwszych 3 miesiącach ciąży często zdarzają się samoistne poronienia. Byłas w ogóle u gina ? Potwierdził ciążę ? Bo moze masz jakieś zaburzenia hormonalne i niepotrzebnie panikujesz. Najpierw poszukaj namiaru na faceta, upewnij się o ciąży a dopiero potem o tym z nim rozmawiaj. Bo nagadasz mu o ciąży a potem okaze się że sie myliłaś. Odnów z nim znajomośc i pospotykajcie się trochę, poznaj go lepiej zanim zaskoczysz go informacją o ciąży.

Gość ścieszka do Leszka
no co..dziecko bedzie przynajmniej zdolne po tatusiu :classic_cool:

Jezeli zdecydowaliście sie na seks to skoro jesteście dorosłymi ludzmi powinniście znać jego konsekwencje- w końcu seks to nie tylko przyjemność ale czynność mająca na celu stworzenie nowej istoty....Jeżeli juz jesteś w ciąży i w gre nie wchodzi aborcja to zapewne Ty jak i większość dziewczyn w takiej sytuacji które dały rade również podołasz temu zadaniu. Rodzice pomogą, a chłopak jak najbardziej powinien wiedzec. To jak zareaguje to zalezy tylko od tego jakim jest człowiekiem.

Gość łoooo ranyyyyyyyyyy
i dobrze rodzice powiedzą, że jesteś niedojrzała i nieodpowiedzialna:o Sporo osób pewnie by cię potępiło mówiąc \"pusciłaś się z kolesiem którego nawet nie znasz to teraz masz\". A śpij sobie z kim chcesz, z długoletnim partnerem czy tez z kolesiem którego znasz 5 minut, ale jeśli nie chcesz zajść w ciażę to kobieto, na rany boskie, ZABEZPIECZ SIĘ!!!!!! a zwłaszcza jeśli idziesz do łóżka z nieznajomym.Tu się wykazałaś niedojrzałością:o

Gość Gander Kobieta
W zeszłym miesiącu spóźniał mi sie okres więc pomyślałam, ze to dlatego, że się przejmuje studiami to mój pierwszy rok i wogóle. Uznałąm, ze to normlane do tego moja koleżnaka powiedziała, ze stres ma duzy wpływ na miesiączki. Więc w tym miesiącu kiedy zaczoł mi się spóźniać pomyslałam, że to nie jest już normalne i kupiłam test oczywiście pozytywny, jednak dla pewności zrobiłam drugi innej firmy i tez pozytywny. Nie mam mdłości, tylko moje piersi jakby się powiekszyły. To chyba jednoznaczne prawda.

no skoro 2 testy tak mówią to raczej tak nie zwlekaj tylko idź do gina, zebys od początku była pod dobra opieka

Gość przede wszystkim2
A ja napiszę inaczej...wszyscy ganią Cię za to że będąc na studiach zaliczyłaś wpadkę.....spójrz na to z innej strony, jeśli faktycznie jesteś w ciąży to jeszcze nie koniec świata, z pomocą rodziców i chłopaka urodzisz, odchowasz i dokończysz studia jesteś młoda a wiec szybciej Twoje ciało wróci do formy, będziesz miała więcej sił i cierpliwości niż np 30 letnia Mama no i w wieku 30 lat Twoje dziecko będzie już duże i samodzielne a Ty nadal będziesz młoda i ładna, wszystko jest dla ludzi, pamiętaj, tylko od Ciebie zależy czy swoją sytuację przekujesz na sukces czy porażkę, powodzenia !!!! (to piszę ja stara baba po 30stce, która dopiero podejmuje decyzję o dziecku)

Gość łoooo ranyyyyyyyyyy
Haris-> czasami dobry opierdol się przydaje, bo może dziewczyna gotowa jest za jakiś czas znowu zrobić to samo a tak przynajmniej zapamięta lekcje:o

do tego, zeby zrobic dziecko trzeba dwojga, wiec i odpowiedzialnosc jest podzielona... nie wszystko na twojej glowie!!!

Gość Gander Kobieta
Wporządku jestem nieodpowiedzialna wiem o tym, wiem, że spałam z dopiero co poznanym facetem ale człowiek nie mysli w takich sytuacjach racjonalnie. To była impreza na poczatek studiów tak się cieszyłam, ze zaczynam nowe zycie, poprostu dobrze sie bawiłam. Ja nie chce od niego nic szczególnego, nie chce zeby mnie pokochał, chciał się ze mna ożenic. Nic w tym stylu. Chce tylko żeby powiedział, żebym sie nie martwiła, ze pomoże mi, zebym wiedziała, że nie jestem sama!