Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Monika..

Czy to ciąża??

Polecane posty

Gość ..Monika..

Witam :) Mam małe pytanko... 25.10 dostałam @ która trwała do 30.10 natomiast 2.11 przytulałam się ze swoim mężem bez zabezpieczenia (tj. 9 dc). 5.11(12 dc) ku mojemu zaskoczeniu zaczęły się dni płodne (rozciągliwy i przeźroczysty śluz choć bez bólu jajników jak zawsze). Od tamtej pory codziennie pobolewa mnie brzuch jakbym miała dostać okres i od niedawna strasznie boli dół pleców. Czy mogłabym być w ciąży?? Dziś jest 27 dc i wiem, że na test jest za wcześnie. Jeżeli chodzi o bóle piersi to trudno mi cokolwiek stwierdzić ponieważ karmię... Dodam jeszcze, że ostatni cykl trwał 46 dni (trochę się rozregulował i cięzko mi ocenić kiedy jest termin spodziwanej @) Proszę o odpowiedź

Gość ..Monika..
"przytulanie" oznacza tutaj współżycie :)

fajnie to nazwałas ..przytulanie:) no koro jestes Matka juz ,to ci ci poradze czy napisze:) sama mysle ze jestem w ciazy ale czekam daje jeszcze tydzien i zrobie test.Wiesz ten ból pleców to ma na nerki kochana wychodzi ,czesto robisz siku..? idz sie zbadaj koniecznie ,sama miałam chora nerki i nie zycze nikomu.

Gość ..Monika..
Nerki to napewno nie są (miałam już z nimi problemy i wiem jak bardzo dokuczają, zresztą niedawno miałam badania kontrolne i wszystko jest ok) - mam tutaj na myśli bóle krzyża

Gość Sebastianowa
Ile jesteś po ostatnim porodzie?

Gość ..Monika..
Mój synek ma już 1 rok i prawie 4 mies (urodziłam go 25.07.2006)