Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Współczesny Mojżesz

Mam dosyc lansu na kafeterii grubasek a dzieje sie to coraz czesciej...

Polecane posty

Gość Współczesny Mojżesz

tuczniki atakuja szczuple dziewczyny i wyzywaja je od najgorszych, mowia ze to one sa lepsze przy czym chce zauwazyc ze szczuple atrakcyjne dziewczyny wcale nie wyzywaja i nie prowokuja tych wielorybow a robia to one same... jak mozna propagowac, lansowac cos co normalne nie jest - a wlasnie tuczenie sie ponad norme a pozniej najezdzanie na dziewczyny ktore niewatpliwie poza wyjatkami ( zboczencow oraz fetyszystow ktorych grubasy podniecaja ) maja o niebo wieksze powodzenie zasluguje na pogarde i kpine SZCZUPŁE ZADBANE DZIEWCZYNY - NIE DAJCIE SIE STŁAMSIĆ GRUBASKOM !!!

Gość malinka z bita smietana
a ja uwazam ze autor nie ma racji w tym ze jak ktos lubi pulchne dziwczyny to jest nienormalny moim zdaniem taki jest prawdziwym mezczyzna a nie tchorzem ktory w duchu marzy o dziewczynie z wiekszymi piersiami ale wstydzi sie co koledzy powiuedza wiec wybiera szkieleta taki facet to nic innego jak cipa

Gość franio malinkowski
Tak jest! Olbrzymia większość mężczyzn tylko ze wstydu rezygnuje z kobiet z dużym biusetm. Brak im odwagi aby pokazać się wśród ludzi z kobietą z dużym biustem. Przecież stereotyp kobiety z dużym biustem jest tak jednoznaczny. A przecież kobieta z dużym biustem też jest kobietą a nawet człowiekiem z dużym biustem.

Gość jagooo
ale przepraszam co ma duzy biust do nadwagi i najezdzania grubasek na te szczuple??ja nie widze zwiazku...wiele szczuplych dziewczyn moze sie pochwalic ladnym, obfitym biustem...ale to kolejny powod dla grubasek by atakowac te szczuple...zgadzam sie w 100% z autorem

Gość Hoj mnie to obchodzi
od kiedy grube baby maja ladny biust , maja cyce jak ja jak karmilam persia gruby i obwisly fuj ...

Gość cukierkowa kotka
widzisz autorze autorko tylko my to wiemy :) ale ja się nie dam

lans lansem , ale pokutować za otyłosć w prawdziwym zyciu to otyli ludzie muszą zawsze i wszędzie. w przymierzalni , dyskotece, niewiem gdzie tam jeszcze .

Gość oddalam sie rudemu
a ja mam to w dupie i wam tez radze. patrzcie tylko na siebie

Gość a jednak to prawda
będę patrzeć tylko na siebie

Gość a jednak to prawda
będę patrzeć tylko na siebie

Gość a jednak to prawda
ok tak :)

Gość sami psychopaci
i ja