Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz75

Dziewczyny szczerze odpowiedzi, co facet ma robic jak wy...

Polecane posty

Gość candywoman
dariusz, dostałes tyle racjonalnych wytłumaczen a dalej nic nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć kto ma myslami twoją dziewczynę? nikt jej nie ma, bo ona PATRZY a nie rozmysla nad tym jakby było jej dobrze w łózku z jakims facetem

bylam kiedys z facetem ktory byl do przesady o mnie zazdrosny.zerkniecie na innego konczylo sie awantura i przyznam ze zle czulam sie gdy gdzies razem wychodzilismy.nie moglam patrzec na prawo/lewo bo pozniej mi wmowi ze patrze na innych.i z tych nerwow (jak wiedzialam i powtarzalam sobie \"nie patrz na innych\" ,glowa sama mi z nerwow krecila sie w prawo i w lewo)

Przy okazji, Znałam kiedyś Kogoś kto tak zachowywał się jak Ty. Czułam się jak w klatce, balam się cokolwiek zrobić, spojrzeć i uciekłam.

Gość Dariusz75
Dziekuje za odpowiedzi, okay widze jak to moze byc, moze.... Bardzo chcialbym o tym juz nie rozmawiac z nia i ignorowac to. Moze jest jak Klaudia mowi ze każde spojrzenie rozpatruje w jednej kategorii, moze jak ja sie patrzylem za kobietami to tylko w tym jednym celu i mysle ze kobiety tak samo robia. Moze robia, nie jestem przekonani do konca. Tak jak by to oznaczalo ze sa jakies braki w zwiazku? Czy kobieta nie chce szukac az znajdzie sobie takiego idealnego faceta ze juz nie bedzie sie patrzyla na innych, czy to jest mozliwe ?

Gość takasobieja3
Miłośc to jedno a pewnośc siebie to drugie. Jeśli kocha to żaden przystojniak nie zawróci jej w głowie. Jeśli Ty będziesz pewien siebie nie będą przeszkadzac Ci jej spojrzenia na innych facetów. Inna sprawa, że jak dasz jej odczuc że gapiąc się na innych ona podważa Twoją pewnośc siebie....tym bardziej będzie się gapic... Jak zauważy że Ty czujesz sie pewnie z samym sobą to uzna że jesteś gośc i nie warto rozglądac sie na boki. Trochę zamotałam ale chodzi o to że kobiety lubią pewnych siebie facetów. Wystarczy że udasz przed nią że taki jesteś i już jest Twoja !!!

Gość Tez...
Dariusz75, moj maz jest dla mnie calym swiatem, kocham go bardzo ❤️. Nie przeszloby mi przez mysl, ze moglabym kiedykolwiek byc z kims innym!!!

Gość Tez...
Znalazlam meza i juz nikogo nie szukam!!! 🌼

Gość takasobieja3
No i jeszcze jedno: to że patrzy na innych nie oznacza że dany facet jej się podoba, bo może jej się podobac jego fryzura, ciuchy, styl w jakim się ubiera itp.... to i tylko to

Gość Dariusz75
Okay okay juz chyba rozumiem :) Nie bede podsumowal bo jest za bardzo zkomplikowane, dziekuje za odpowiedzi, dla wszystkich milych prawdziwych kobiet.

Gość daria11
klaudka --> pewna smutna dziewczyna siedziala przy stoliku obok nas i on zawiesil na chwile wzrok na niej . Zauwazylam to ale nic nie komentowalam po chwili powrocil wzrokiem do mnie i mowi mi jakie ta dziewczyna ma smutne spojrzenie . Ona przykula jego uwage a ja nie bardzo wiem jak mam to potraktowac czy ona mogla mu sie spodobac czy po prostu mutna jej twarz przykula jego uwage