Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZIO

ZACZYNAM OD JUTRA SIE DRASTYCZNIE ODCHUDZAC

Polecane posty

Gość BARDZIO

do sylwestra musze schudnac,ide z moim facetem na impreze na ktorej bedzie jego ex,ona jest szczupla a ja waze 63kilo i mam 161 cm:( mam zamiar jesc 300kcl dziennie,chce schudnac 6kilo, co myslicie o tym???da sie na 300kcl schudnac 6kilo w40dni???bardzo mi zalezy bardzo

Gość BARDZIO
?????????????????????

Gość nie dasz rady

nie da sie schudnac, da sie zachorowac, to jak dieta jak dla anorektyczki! Wez sobie lepiej jakies bardziej realne zalozenie i pomysl o swoim zdrowiu bo ono jest wazniejsze.

Gość BARDZIO
no nie wiem czy dam ale chce sprobowac ,

Gość o jezu..
schudnac sie da, tylko czy jestes na tyle wytrwala zeby jesc tak malo?

Gość BARDZIO
wiem co osiagne dzieki temu,moja facet bedzie dumny ze mnie i nie bedzie sie podlizywal do swojej bylej dziewczyny

oj współczuję faceta :o albo takiego myślenia o nim :o A co do diety to masz 40 dni, czyli jakby nie patrzeć prawie 6 tygodni. Dieta 1000kcal i spokojnie schudniesz do sylwestra!!

Gość BARDZIO
nie zalezy mi na waszych ocenach czy dam rade moize dam moze nie,chce tylko odpowiedzi o ioe wiecie, czy bedzie widoczne po rozmiarach ,ze cos schudlam

Ale przecież ja Ci napisałam, ze na 1000kcal dasz rade! A to nie jest kwestia tylko samozaparcia na diecie 300kcal (w ogóle można nazwać to dietą?) tylko Twój organizm sam będzie się domagał jedzenia bo będziesz go głodzić. Nie mówiąc już o tym, jakie powstaną niedobory składników mineralnych,witamin itp. Uwierz mi, ze 1000kcal to naprawdę skuteczny sposób i w dodatku niezbyt drastyczny.

Jak mi nie wierzysz to wejdź na którąkolwiek stronę internetową z dietami i będziesz mieć tam napisane, ze dieta 1000kcal= -1-1,5kg/tydzień. Nawet ze zwykłych obliczeń to wynika, zakładam, ze jesteś młoda kobietą, więc Twoja całkowita przemiana materii wynosi ok. 2000kcal przy mało intensywnej aktywności. Tydzień na 1000kcal to zaoszczędzenie 7000kcal czyli tyle ile średnio nalezy spalić by zgubić 1kg. Pozdrawiam

Gość BARDZIO
ale chce sprobowac:)ktos sie przylaczy???

Gość No to próbuj...
..., ale masz gwarantowane że Twój facet będzie się patrzył na każda oprócz Ciebie :) W końcu nie sądzę żeby mu się podobała blada, z podkrążonymi oczami, wymęczona dziewczyna( prze ten czas pewnie wszystkich włosów i zębów jeszcze nie stracisz, ale zawsze coś). No chyba że ma taki gust.

Gość BODZIKA
DASZ RADE

\"No to próbuj...\" racje napisał/a. Będziesz wyglądała paskudnie. Lepiej nie ryzykuj i zdecyduj się na 1000kcal