Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam zlte przemyslena

zauwazylam,z e nawet jak dziewczyna nie jest urodziwa ale jest wesola i

Polecane posty

pewna siebie to znajdzie sobie chlopaka. gdyby ta sama dziewczyna byla cicha itp.nie mialaby szans.czasem sobie mysle jak to wiele zalezy od charakteru, jak w charakter wplywa nawet na wyglad osoby, bo wydaje sie nam od razu atrakcyjniejzy itp.

Gość flirciara26
prawda to

i stad pytanie, czemu wszyscy nie moga byc otwarci i zdrowo pewni siebie? wtedy kazdy mialby wieksza szanse na poznanie kogos. przeciez to, ze ktos nie wierzy w siebie jest niezdrowe. i mysle, ze dlatego moze sobie nikgo nie znalezc, bo jestem wstydliwa i nie wierze w siebie.

Gość
nie wszyscy faceci lubią takie przebojówki... nie wszyscy, prawda? :o

wiesz neurosa tu nie chodzi o to zeby byc super przebojowa.tylko, zeby znac swoaj wartosc, nie chowac sie bo sie wstydze czy css innego.

Gość
a co jeżeli ktoś naprawdę nie ma się czym chwalić? kobieta ważąca 100 kilo paradująca w skąpym bikini będzie raczej śmieszna niż doceniona za pewność siebie - tak uważam :)

ale jak taka kobieta wiele potrafi w łózku to faceci powinni nanią lecieć. W końcu podczas ruchanka nie patrzy się na urodę, nie ?

Gość
chyba przy zgaszonym świetle ;)

a nie wpadliście na to że tych przebojowych i nieatrakcyjnych bierze sie zwykle na PRZYJACIÓŁ i DORADCÓW.

ja jestem przebojowa...wygadana, wrecz moge zagadac na smierc:P:D:D żle nie wygladam, jestem otwarta na nowe znajomoci a faceta nie mam...... wiec nie wiem czyja to wina??? ale macie charakter robi wiele

Gość
no to analogicznie nieatrakcyjny facet dysponujący atrybutami męskości równiż ma szansę bo - jak twierdzi koleżanka - przy ruchanku nie patrzy się na urodę :p

Gość lucky strike///..//../
ja patrzę :O:P czemu miałbym nie patrzeć na urodę w momencie jej najpełniejszego rozkwitu:D