Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolodz

DO LODZIAN

Polecane posty

Gość dolodz

Poleccie miejsca w lodzi, gdzie jest fajnie puby, zabytki, kawiarnie...

Gość herbaciarnia Dwa Księżyce
na ul. Zielonej(albo już Narutowicza, nie pamiętam) naprzeciwko restauracji Kresowej

cmentarz na ogrodowej, muzeum kinematografii na pl zwyciestwa, muzeum kulturowe na pl wolnosci, muzeum ludowe na starym rynku przy nowowiejskiej. masa tego jest, poszukaj w necie puby - zalezy co lubisz; cala pietrna(kaliska, peron6, cafe22, galeria, opium, fajne jedzenie - rooster, wszystkie sphinxy, ramzesy itd), lumumbowo, manufaktura(freak, elektrownia), underground i futurysta na politechniki; bardziej przytulne miejsca - na wolczanskiej(dwie dlonie), gdańskiej(bulgot), narutowicza(trzy herbaciarnie) Polecam kawiarnie na pl wolnosci \"cafe wiedenska\", obok jest tez klub \'cafe wolnosc\';) google:lodz:rozrywka;)

Gość ho ho ho ho
widać że TORTURA to prawdziwa łodzianka;););) shinxy są bardzo przyjemnym miejscem- polecam;)

puby:.łódź kaliska, bagdad kafe,czekolada, fabryka, zapiecek, teraz jest tyle lokali ze ciezko wszystkie wymienic:P a z zabytkow to juz tortura wymieniła te ciekawe

Gość dolodz
tortura milo, ze podajesz strone ja nawet ne wybieram siedo lodzi po prostu bylam tam prae razy zawsze w jakims celu a wydaje mi sie ze to swietne miasto jak bede miala czas chcetni sie wybiore jednak bezcenne jest spojrzenie lodzian dziekuje -buziaki

heheh, wydaje mi sie ze jest wiele innych miast ktore warto obejrzec, nie stawialabym lodzi na pierwszysm miejscu, lokalna patriotka nie jestem:P ale zapraszamy;)