Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukka21

czy on mnie nie podnieca?

Polecane posty

Gość jukka21

witam, poznałam swietnego faceta, byliśmy już na kilku rankach i wszytko zapowiada sie bardzo dobrze. Gdy się całujemy jest mi dobrze, ale ostatnio zaczeliśmy sie pieścic. Byliśmy juz wtedy mocno pijani, bo bylsmy wcześniej na imprezie. Problem jest taki, że on był bardzo podniecony a ja zimna jak głaz. Nie czułam jego dotyku, wszytko traktowałam czysto mechanicznie. Nie wiem czy coś jest ze mną nie tak, czy on mnie nie podnieca, czy może to wina alkoholu?

Gość pineska69
masz dziewczyno urojone problemy

Gość jukka21
a co ma do tego BMI?

Gość jukka21
moje bmi to 31... heh.. jakby to miało jakiekolwiek znaczenie

Gość po prostu nie podnieca cie
i juz. Nie jest dla Ciebie atrakcyjny pod tym wzgledem. No i tez trzeba wziasc pod uwage Twoje doswiadczenia wczesniejsze, wiek... ile masz lat?

Gość jukka21
mam 21 lat, on jest moim pierwszym facetem, z którym jestem tak blisko. tylko jak jestesmy razem i się całujemy to swiat wiruje wokół, ale gdy w sobotę troszkę popiliśmy to nic kompletnie nie czułam, czy to może być spowodowane alkoholem?

Gość oddalam sie rudemu
ja tez jak jestem pijana to nic nie czuje

Gość jukka21
hmm kocham podszywaczy., co ma BMI do podniecenia, moje wynosi jakies 22, więc raczej w normie. ty chyba masz problemy ze swoją wagą skoro tak się tym zajmujesz

Gość oddalam sie rudemu
popiesccie sie po trzezwemu zobaczysz ze bedzie dobrze ;)

Gość jukka21
hmm myślisz... teraz jestem tak przejeta, że ogarnia mnie panika. nie chce nic przed nim udawac i to daltego. no ale cóz, chyba jedyne wyjście jest takie jak mówisz, spróbowac na trzeźwo... hmm tylko wtedy nie jestem taka odwazna i wyluzowana

Gość oddalam sie rudemu
e tam nie ma czego sie wstydzic, zobaczysz ze wtedy bedzie lepiej

Gość jukka21
dzieki za radę, na pewno korzytam, może nawet jutro. Najwazniejsze jest to, że ktos potwierdził, że po większej ilości alkoholu może pojawić sie "znieczulica". pozdr.

Gość po prostu nie podnieca cie
no pierwszy facet to tlumaczy troche. Za duzo alkoholu... Ja sobie walnęłam pare baniek przed pierwszym razem na odwagę, wstydzilam sie rozebrac, balam sie bolu itd..

Gość oddalam sie rudemu
korzystaj korzystaj :D pzdr

Gość nie martw się .....
to alkohol, na 100%, nie upijaj się, tylko wypij maleńką ilość dla rozluźnienia, jesli już musisz ... mała uwaga - skoro boisz się tego na trzeźwo, tzn. jeszcze za wcześnie na seks ;) pozdrawiam

Gość jukka21
hmm ja po prostu uwilabiam z nim przebywać, odpowiada mi w kazdym względzie. Nawet dopuszczam do świadomości potencjalny seks, wiec chyba nie jest ze mną tak najgorzej. bałam sie tylko tego, że coś jest ze mną nie tak, że mnie akurat tamtej nocy nie pociągał...

Gość oddalam sie rudemu
moj facet jak jest nawalony to nie umie dojsc tak jak ja, a dziwne to jest bo po alko mam chcice a potem i tak wałek

Gość nie martw się .....
wszystko z Tobą o.k., ale nie spiesz się z niczym, jak piszesz, jesteście DOPIERO po kilku randkach

Gość jukka21
jasne, z niczym sie nie spieszę, najpierw chcę go poznać... uff kochane jestescie, że rozwiałyście moje watpliwości

Gość nie martw się .....
szczególnie przy pierwszym razie nie przesadzaj z alkoholem, masz młodziutki organizm, łatwo przeholować i potem możesz nic nie pamiętać z tego pięknego przeżycia

Gość jukka21
wiesz, jakna razie to jeszcze o "pierwszym razie" nie myślę,nie jestem z tych dziewczyn które chcą miec to koniecznie za sobą, chce to przeżyć swiadomnie... najwazniejsze, że jest nadzieja, że nie jestem jakas oziębła hehhe

Gość alkohol to dziala roznie
na poczatku to bylam po nim bardzo podniecona i nieraz konczylo sie to duza przyjemnoscia innym razem natomiastniby na pocztaku podniecona bylam,ale konczylo sie klapa w sumie nie wiem od czego to zalezy ja akurat jak mialam pierwszy kontakt z facetem nie bylam pijana i bylo super

Gość nie martw się .....
na pewno nic złego się z Tobą nie dzieje, pamiętaj też, że podniecenie zależy od fazy cyklu, jednego dnia możesz być bez powodu podniecona 24 h, a innego mimo najlepszych pieszczot tylko zniecierpliwiona :)

Gość alkohol to dziala roznie
a wlasnie apropo zniecierpliwienia to mam czasem tak,ze jak przedluzam tzw. gre wstepna to potem jak pzrychodzi co do czego to niby jest fajanie ale jakos mi ta pzryjemnosc ucieka