Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

balbinkaa

singielki ile czasu jestescie juz same i czemu nie macie faceta?

Polecane posty

Gość bo tak jest
Alez spadaja jak cholera!! Do tego chetni na zwiazek albo przynajmniej znajomosc....tylko curwa jak juz wspomniałam ZAJECI!!!Mam 23 lata a czuje sie jakbym przespała jakis etap w zyciu!! No bez przesady! T

Gość to ja zając poziomka
23 lata wszystko przed tobą no jakbyś miała 43 to już inna sprawa

Gość kolejnataka
w sumie cale zycie... choc czuje sie samotna od jakichs 5 latek, czyli po 20 zaczelo cos doskwierac bardziej... hm a teraz? teraz jest juz tylko gorzej... czuje sie jakas troszke odizolowana od swiata i samej teraz ciezko to przelamac, ale coz, ponoc zycie zaskakuje moze mnie tez kiedys zaskoczy, mile... gdyz do tej pory... (

Gość kolejnataka
bo tak jest, hm widze, ze jestes taka sama jak i ja tyle ze odrobine mlodsza, hmm aczkolwiek 2 latka to cale nic, ja sie w sumie nie zmienilam i jesli czegos z soba nie zrobisz .. to dotrwasz tak jak i ja do 25r.z. sama.

Gość bo tak jest
Nie byłoby to dla mnie brzemieniem, gdyby nie panujace powszechnie przekonanie w naszym uroczym kraju, ze w pewnym wieku musimy koniecznie wyjsc za maz i rodzic dzieci, gdyby ludzie nie zastanawiali sie, ze skoro masz tyle lat ile masz, i jestes sam to najwyrazniej cos z toba jest nie tak. To co mam rzucac sie na 1 wolnego faceta, któremu sie spodobam?! Ja chce sie zakochac tylko tym razem szczesliwie, bez bólu i rozczarowania. Czy tak wiele wymagam od losu?!!!!

Gość bo tak jest
Tak naprawde wielu z nas nie doskwiera samotnosc tylko strach, że nikogo nie znajdziemy!!! Boimy sie wizji samotnej starosci i zmarnowanego zycia....

Gość M0th
Ponieważ nie grzeszę urodą ani dobrym charakterem. Faceta nigdy nie miałam, a 25 lat mi w tym roku stuknęło. O:O

Gość sex bomba po 40-ce
bo jestem kiepska w seksie...

Gość heh bo jestem podła dumna i
brzydka :D

Gość byłam pod czarnym nickiem
mi stuknie 27 nie długo faceta mam .... zawsze miałam fajnych facetów i przebierałam teraz jestem dosyć długo ale nie szukam nigdy 1000% ideału może to dlatego znam takie panny co mają takie wymagania ,że matko ja jestem w szoku oto kilka wymagań;) ale nie wszytskie: 1. Nie ważne jaka ona jest ale ma mieć przystojnego jak nie wiem co faceta 2.Nie ważne jakie ona ma wykształcenie ale najlepiej facet z super dyplomem najlepiej pan dyrektor albo prezes albo właściciel super przedsiębiorstwa . 3. Najlepiej żeby zarabiał co miesiąc kumulację w totka i nie ważne ,że ona siedzi na bezrobociu i ma tylko maturę;) 4.Najlepiej żeby cały czas z nią był i się nią zajmował. 5. I do tego kapeć którym sobie będzie pomiatać najchętniej położyłaby łape na jego pieniądzach i mu wydzielała. 6.Żeby nie pracował z kobietami. i takie tam

Gość fajniutkie
ponad 1,5 roku chyba cos ze mna nie tak :( Jest ktos koto mnie kocha, ale ja kocham kogos innego, a ten ktos inny kocha mnie ale jest zonaty kolko sie zamyka

Gość NAGDAAAAA
A JA SAMA OD KILKU MCY MóJ CHLłOPAK ZGNIął W WYPADKU I NIE ZAMIERZAM WBIJAć W STAłE ZWIążKI. BEDE SOBIE SAMA. TAKA FAJNA 25 LATKA ALE SAMA . W DUPIE TO MAM JAK W Kół SAME KUTASY SZUKAJąCE DZIURKI DO ZASSANIA I TYLE. SAME LESZCZE . Są JACYś NORMALNI TEż ALE TO JUż WSZYSTKO ZAJęTE :( NIESTETY

Gość ta ze slonecznej
dziewczny jak faceci w waszym wieku sa zajeci..to szukajce mlodszych....ja tak zrobila..moj krolewicz jest wprawdzie tylko rok mlodszy, ale byl w moim zyciu okres, ze ogladali sie za mna duzooooo mlodsi...i wierz cie mi, nie mam rozmiaru 36 i niewinnej twarzyczki:)

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
jestem sama od zawsze. powod mam zeza ktory mnie ogranicza w kontaktach