Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj chlopak to ma pomysly

Moj facet chce zebym byla zolzowata!!!

Polecane posty

Jestem bardzo ciepla, spokojna osoba. Od trzech miesiecy spotykam sie z wspanialym chlopakiem, ktory ma takie same poglady na temaz zwiazku, zycia itd. Jest nam razem dobrze, dobrze sie rozumiemy, wspieramy i staramy pomagac. Nie ma spiec w naszym zwiazku, ja nie robie niczego wbrew niemu, on wbrew mnie. Ale. Wczoraj powiedzial mi, ze chcialby zebym go zniewalala, zebym byla taka ostra kotka czasami....Nie chodzilo o seks, bo w lozku jestem nia czasami (wszystkim zycze takiego zycia intymnego jak moje), ale w zyciu. Kurcze, ale jak? Jak stac sie taka troche uwodzicielska kotka? On jest super, nie mam powodow zeby sie na niego zloscic, robic mu sceny, zachowuje sei wzorowo, wiec o co mam byc zla? A zniewolenie? Jak to zrobic? Dodam, ze nie jestem ulegla, mam swoje zdanie, swoje zycie, swoje poglady, nie boje sie zycia i na pewno nie jestem slodka kobietka, ktora dla faceta zrobi wszystko. Doradzcie mi cos prosze.

Gość krtkaa
coz, na poczatek powiedzialabym mu, zeby sobie wybil z glowy, ze sie bedziesz zmieniac dla niego. albo akceptuje ciebie jako calosc, lacznie z twoim charakterem, jakikolwiek by on nie byl, albo niech sobie szuka kotki. nosz kurde, do czego to podobne, zeby facet mowil mi jaka mam byc 😠

to nie jest tak, ze on mnie nie akceptuje, bo mowi, ze chcialby zebym taka byla czasami.....moze dla gry. Zreszta tez sobie myslalam, ze moze jestem za dobra? Ale nie wiem jak osiagnac zloty srodek...

kurde może założymy Klub Niedocenianych Zołz - bo mnie tez nikt nie docenia:D gdzieś ty takiego faceta znalazła?:)

Gość daj namiar na chłopaka

Wystarczy,ze na poczatek powiesz co napisala krtkaa - musisz tylko powiedziec to lekko poirytowana. Tzn uzyc mocniejszego tonu.