Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacekkkk9

którą wybrać?

Polecane posty

Gość jacekkkk9

a)Typowa przekupka ale smieszna...wygadana nie sposób sie przyn niej nudzić..Moze jak to mówi mój kumpel "za duża przekupa"ale jej to pasuje....170cm wzrosu 60kilo biust D czy b)delikatniejsza zarówno z wladu jak i z zachowania...troszke nawet niesmiała ale urocza w tym pelna wdzieku..cicha i spokojna ale jest w niej jakiś magnetyzm..165cm 48 kilo .Biust A Delikatna z wygladuu jak i z zachowania...Wg mojego kolegi "za spokojna i za cicha" Która lepsza?Wiem ze brxzmi to absurdalnie ale chyba dwie kocham..Musze si ejednak jaknajszybciej zdecydować..Pomozecie?

Gość wwwwwg mnie
a

Gość faceetttttt
a(tą zbiustem D)

Gość zdecydowanie A

Gość na pewno wiele z was
oczywiscie ze ta druga-cicha przekupa ci sie kiedys znudzi.. a cicha hmm, kto powiedzial ze przy Tobie, jak sie blizej poznacie tez bedzie cicha, czy tam spokojna w sprawach intymnych.. wieksze szanse ze ona sie otworzy na ludzi i swiat.. niz tamta sie troche przymknie !!

Gość zdecydowanie B

Gość a ja jestem za
b

Gość tylko nie BBB
nie ma nic gorszego niz takie nudne laski

Sorry ale po takim opisie to mnie jest ciężko wybrać. A poza tym skoro Ty nie wiesz, która Cię bardziej kręci to skąd my mamy wiedzieć? Mamy się sugerować wzrostem i wagą czy co? :p

Gość jaceekkkk
wiem ze zachowuje si ejak dzieciak ale wydaje mi sie że kocham je obie.Mimo że są zupełnie różne....Nigdy nie byłemw takiej sytuacji a musze juz dziś podjac ta decyzje bo.....narazie spotykam sie z dwoma:?prosze wypowiadajacych sie o uzasadnianie dlaczego B lepsza od A..(jezeli wolicie B)i dlaczego A lepsza od B(jezeli wolicie A)

Gość uwazaj bo jak jednej biust
urosnie, drugiej zmaleje, tudziez waga to okaze sie ze twoje niezwykle roztropne i przemyslane wybory sa do d.

Gość karolina 24
wez B moze jak bedziecie razem to sie rozkreci:) bedzie bardziej smiala. a ta przekupa to bedzie z czasem gorsza, pewniejsza siebie i bedziesz mial z nia jazdy poza tym 60 kg to nie tak malo;) jeszcze sie roztyje. tak mi sie wydaje;)

Ja bym wzięła B szczerze mówiąc. :) Taka wygadana przekupka może Ci się szybko znudzić. Wiem, bo miałam taką kumpelę, która trajkotała jak najęta. Niby miała powodzenie, bo taka zwariowana i w ogóle, ale była dobra tylko na krótki okres czasu. A ta nieśmiała? Hmm... Może z czasem sie otworzy. Jest taką słodka tajemnicą, którą będziesz powoli odkrywał. :D Nie ma to jak intrygujące dziewczyny. :p Ale to tylko moje zdanie, bo ja np wolę fajnego trochę skrytego faceta niż torpedę na dwóch nogach. :p

Gość jacekkkkkkkkkkk
dobra przemyslałam poczytałem wasze posty i wybrałam..... Zostaje przy B

Gość jacekkkkkkkkkkk
Przejezyczenie:-P:D

Gość bbbbbbbbbbb

jesteś pojebany jeżeli kierujesz się jakimiś opiniami na forum. znamy je? widziałyśmy zdjęcia? mamy chociaż blade pojęcia jakie są naprawdę? no wiec po chuj ci nasz opinia?? współczuje jednej i drugiej dziewczynie, że się tobą zainteresowały, bo masz problemy sam ze sobą, albo to głupia prowokacja. co to w ogóle za wyliczanie wzrostu i kg?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaAAAAa
aaaaaaaaaa

Gość 123244433344343343
zdarzaja się.