Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelenistalecja

moj kolega w wakacie dowiedzial sie ze ma nowotwor

Polecane posty

Gość Amelenistalecja

... w miesniach teraz jest listopad a ma juz przerzuty w watrobie i zoladku ma 23 lata:-( lekarze daja mu max 3 lata okropnosc szanujcie zdrowie i zycie, bo nigdy nie wiadomo

Gość ech...........................
Zapytam, bo ciekawa jestem: jakie się robi badanie aby wykryć nowotwór w mięśniach?:(

Gość dfsfsfdsni
nie wiem czy to w ksiazce dabrowskiej jest,ale ludzie chorzy na raka w niemczech w takiej placowce spedzaja ponad miesiac, tylko na jakims napoju. bo jesli sie odzywia to zywi sie raka. poczytaj o tym w internecie,pokaz mu to niech jedzie robi wszystko trzeba probowac kazdejj rzeczyy teraz

3 lata to kupa czasu . U mojego szwagra wykryto czerniaka ( rak skóry ) w lutym a 8 sierpnia już nie żył .

Gość Amelenistalecja
Badanie histopatologiczne jest to badanie mikroskopowe materiału cytologicznego (komórkowego) lub histologicznego (tkankowego). W badaniu tym można wyróżnić dwa etapy. Pierwszy to pobranie materiału różnymi metodami. Drugi etap to laboratoryjne techniki przygotowania oceny pobranego materiału. moim zdaniem takie badanie sie robi to odp na 1 pytanie dali mu max 3 lata, w co nie bardzo wierze ze tyle przezyje jesli ma pare ognisk rakowych pozatym 3 to kupa czasu dla Ciebie?? dla mlodej osoby, ktora ma zycie przed soba tak czy siak to i tak wyrok

Gość Amelenistalecja
df w jego przypadku to tylko cud by mu pomogl ja nie mam znim bezposrednio kontaktu nie chodzi juz do szkoly i to bardziej kolega mojego kolegi niz moj moj to bardziej znajomy

Gość dfsfsfdsni
nie cud... nie pisz tak skoro daja mu nawet 3 lata to nie znaczy ze jest ta wyniszczony... powinnas mu o tym powiedziec, mnopstwo osob wyleczono w ten sposob, to chyba 42 dniowa "glodowka",napoj bez miazszu dzieki czemu rak nie rozwija sie dalej bo nie ma czym sie zywic. ja bym go odnalazla albo poprzez brata...tu kuzwa nie chodzi o notatki na uczelnie tylko ZYCIEEE ! ! ! !

Gość dfsfsfdsni
znaczy kolege

Gość amelenistalecja
ok ale nie podajesz zadsnych konkterow mam powiedziec ze gdzies w niemczech lecza raka glodowka????? to wszystko w sumie moze sie dowiedziec od lakarzy co i jak moge to przekazac koledze, ktory ma z nim staly kontakt zeby mu powiedzial

Gość fsdfsfsdfsfd
nie moge znalezc tego w necie teraz,ale tez wpadlam na to poprzez link zamieszczony na cafe,. powiedz zeby poszukal, jest osrodek w niemczech lecza poprzez glodowke,pijac jakis sok z burakow, ziol czegos jeszcze.

Gość proszę pomóżcie
napiszice coś więcej ten temat, mam znajomego który niedawno się dowiedział o wyroku pomóżcie kto wywalczył życie?

Gość kto wygrał walkę
dajcie jakieś namiary na najlepsze kliniki zajmujące się leczeniem nowotworu

Gość uppppppppppppppppp